ATENȚIE… unde vă puneți RUFELE LA USCAT! Poliția Locală a început CONTROALELE (FOTO)

ATENȚIE… unde vă puneți RUFELE LA USCAT! Poliția Locală a început CONTROALELE (FOTO)

Arădenii riscă amenzi usturătoare dacă își usucă hainele în afara parapetului blocului.

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și circulație au început, în această săptămână, o serie de acțiuni destinate consolidării prevederilor HCLM 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad, referitoare la întreținerea locuințelor, anexelor și împrejurimilor (art.7 pct.1 lit. „e”).

Conform prevederilor actului normativ, în blocuri rufele se pot usca în balcoane, terase, logii doar pe dispozitive care să nu depășească cota parapetului. Totodată este interzisă montarea oricăror dispozitive de uscare a rufelor pe întreaga fațadă a blocului, informează Direcția Generală Poliția Locală Arad.

Agenții DGPLA vor verifica condominiile din toate cartierele municipiului, comunicând tuturor proprietarilor ale căror imobile cad sub incidența hotărârii să procedeze la desființarea dispozitivelor montate pentru uscarea rufelor în termen de 5 zile.

„În situația constatării existenței unor astfel de dispozitive neconforme, în primă fază va fi aplicată măsura sancționatorie a avertismentului. În situația nerespectării termenului prevăzut, proprietarii imobilelor vizate vor fi sancționați cu amendă de la 700 lei la 1.000 lei”, anunță DGPLA.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.