Arădenii RISCĂ DIN NOU să rămână ÎN FRIG în plină iarnă!

Arădenii RISCĂ DIN NOU să rămână ÎN FRIG în plină iarnă!

Arădenii vor fi notificaţi că din lipsă de combustibil, rămân în plină iarnă în frig, spune senatorul social-democrat arădean, Mihai Fifor.

Primarul Gheorghe Falcă va da din nou vina pe „guvernul cel rău”, deşi vinovat de toată situaţia este chiar el. Aradul are excedent bugetar, dar edilul Falcă preferă să-i lase pe arădeni în frig pentru a putea face anumite jocuri politice, susține Fifor.

„Asistăm din nou la un derapaj grav al primarului Gheorghe Falcă de la atribuțiile care îi sunt conferite de lege. De această dată totul este cu atât mai grav cu cât primarul riscă să lase Aradul fără căldură în prag de iarnă. Dacă nu știe ce are de făcut, îi recomand să citească prevederile art. 62 din Legea nr. 215/2001, care arată fără echivoc faptul că primarul este autoritatea executivă care reprezintă unitatea administrativ-teritorială în relațiile cu alte autorități publice, cu persoanele fizice sau juridice române ori străine, precum și în justiție. De asemenea, în exercitarea atribuțiilor prevăzute la alin.1 lit. c) din art. 63 primarul exercită funcția de ordonator principal de credite. Deci, primarul Falcă nu se poate ascunde sub tot felul de scuze și pretexte pentru că legea îi stabilește clar obligațiile. Problemele de la CET nu sunt noi. Am stabilit, împreună cu colegii mei, parlamentarii PSD de Arad, de-a lungul anilor, o serie de contacte la nivel guvernamental pentru a-l ajuta pe primar să rezolve conform legii toate neclaritățile de la CET. Din păcate, în locul soluțiilor, de fiecare dată a fost aleasă demagogia. Până acum, situația CET a mai putut fi stabilizată dar de această dată, dacă nu se vor asuma obligațiile care revin Primăriei și nu se vor onora de îndată restanțele de plată ale CET, nu mai există căi de salvare. Tragem un ultim semnal de alarmă și îl somăm pe primarul Gheorghe Falcă să-și facă datoria pentru că arădenii nu merită să rămână în frig în iarna care se apropie pentru că edilul lor preferă politicianismele ieftine în locul competenței administrative”, a declarat Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

Loading...
  1. Totuş, ce au făcut “tovarăşii” directori şi sindicaliştii de la CET din primăvară până-n toamnă ? Presupun că au beneficiat de salarii ( 12.000-15.000 RON) şi în această perioadă când nu au avut de a face cu fornizarea cădurii
    Mai ceva.De unde sunt picaţi aceşti director/sindicalişti în cârca arădenilor că au atâtea minte ? În octombrie au dat drumul la încălzire că ,,, caloriferel au bubuit, iar temperatura aerului de afară au fost între 18 C* ( noapte)- 29 C* ( ziua)
    Stimate D.le Redactor, rog daţi dreptul la replică

    Raspunde
  2. Guvernul psd stie numai sa ia ,nu si sa dea . Nu am auzit sa fi comentat ceva acest individ atunci cand guvernul a confiscat cateva milioane de euro de la aradeni si de la alti pt. a face stadioane de fotbal in Teleorman !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.