Arădenii s-au alăturat voluntarilor din cadrul Asociației Turism Alternativ. Au reușit să strângă 40 DE SACI de deșeuri

Arădenii s-au alăturat voluntarilor din cadrul Asociației Turism Alternativ. Au reușit să strângă 40 DE SACI de deșeuri

Asociația Turism Alternativ a organizat duminică o acțiune de ecologizare a celui mai popular traseu turistic utilizat în cadrul proiectului Arad Free Tours. S-au ținut de cuvânt și, alături de aproape 40 de oameni, au reușit să curețe aproximativ 50% din traseul sus-menționat. Dat fiind faptul că noi am fost puțini, timpul scurt, iar gunoaiele multe, ne vedem nevoiți să revenim cu o acțiune de același tip, pentru trasul rămas «necurățat», spun reprezentanții asociației.

Buna dispoziție a voluntarilor a fost asigurată de către artistul stradal Dan Ursu Olaru, care le-a cântat celor prezenți la Hang, un instrument de percuție creat în Elveția. Alături de cele aproape 40 de persoane, voluntarii Asociației Turism Alternativ au reușit să strângă aproximativ 40 de saci de deșeuri, acestea fiind colectate selectiv.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost ieri alături la prima noastră acțiune de ecologizare, pe care am îmbinat-o cu muzică stradală și povești despre istoria orașului.  Le mulțumim, totodată, celor care ne-au fost alături în promovarea acțiunii noastre!”, declară Mario Csipai, președintele Asociației.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.