Arădenii se REVOLTĂ după un alt ACCIDENT cauzat de gropile de pe drumuri: „Lăsăm mașinile în șosea și facem un grătar pe câmp și cântăm cu toții Deșteaptă-te Române!”(FOTO + VIDEO)

Arădenii se REVOLTĂ după un alt ACCIDENT cauzat de gropile de pe drumuri: „Lăsăm mașinile în șosea și facem un grătar pe câmp și cântăm cu toții Deșteaptă-te Române!”(FOTO + VIDEO)

Arădenii se revoltă din nou din cauza stării deplorabile a unora dintre drumurile județene.

De această dată este vorba despre drumul dintre Socodor și Grăniceri, unde ieri a avut loc un accident de circulație cauzat de o groapă în carosabil pe care un șofer a încercat să o evite.

„Mor oameni cu zile şi nimeni nu face nimic???
A încercat să evite gropile şi uite unde s-a ajuns!!! Mă tot gândesc dacă vine un străin noaptea care nu cunoaşte drumul ce se poate întâmpla… Pentru ce plătim rovinieta, pentru ce facem ITP? Putem face în fiecare zi direcţia şi tot nu suntem în regulă la ce drumuri avem! Hai să blocăm circulaţia, hai să facem ceva mă oameni buni, dacă aşteptam cu toţii nu facem nimic, nu rezolvăm absolut nimic!!!
Drumul Socodor-Graniceri parcă a plouat cu meteoriţi…
Share masiv vă rog!!!”, este postarea lui Brad Bogdan, care a filmat și fotografiat accidentul.

Publicată de Brad Bogdan pe Marţi, 19 februarie 2019

Apelul acestuia a stârnit revolta altor arădeni care își rup mașinile pe drumurile județului. Oamenii propun blocarea drumurilor, în special a celor mai importante, cum e drumul spre Vama Vărșand sau spre Nădlac, astfel încât protestul lor să aibă impact.

„Trebuie blocate cele mai circulate drumuri şi o să fie haos total, ce or să facă??? Or să amendeze zeci-sute de oameni??? Or să na bată??? Or să ne gazeze??? Lăsăm maşinile în şosea şi facem un grătar pe câmp şi cântam cu toţii Deşteaptă-te Romane!
Ne facem dreptate prin orice mijloc şi poliţiştii şi jandarmii au maşini, au familii la fel ca noi e vorba că ne punem viețile în pericol, ne batem joc de banii noştrii schimbând atâtea piese la maşini…”, a completat Bogdan Brad, cel mai revoltat dintre toți.

Un alt arădean, Mihai Viorel, a postat imagini cu o groapă uriașă de pe celebrul drum Arad – Șiria, atrăgând atenția asupra pericolului reprezentat de aceasta.

Foto: Facebook

  1. Ar trebui sa nu mai platim nimic nici rovinieta nici altceva la excrocii astia!!! 😡😡😡

    Raspunde
  2. toate partidele politice nu fac nimic pentru drumuri

    Raspunde
  3. Cand am creat un eveniment preecum ca iesim in strada din cauza soselelor s au strans 10 oameni.si eu as vrea sa ies dar cu oameni care vor sa schimbe ceva.iar nu sunt de vina partidele ci noi oamenii pentru ca le am permis.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.