Arădenii sunt aşteptaţi la evenimentul „Vânătoarea de comori – pe bicicletă”

Arădenii sunt aşteptaţi la evenimentul „Vânătoarea de comori – pe bicicletă”

Treasure Hunt sau Vânătoarea de comori, este un joc interactiv, provocator și distractiv în egală măsură. În cadrul acțiunii, jucătorii încearcă să găsească articole ascunse sau destinații folosind o serie de indicii. Având la bază acest principiu, Asociația ZURY lansează „Vânătoarea de comori – pe bicicletă” pentru a promova mișcarea și mersul pe bicicletă în oraș. Toate probele propuse spre îndeplinire de participanți vor avea legătură cu mersul pe bicicletă.

Obiectivele acțiunii sunt următoarele:

A. Mersul pe bicicletă prin oraș în mod organizat (grup).
B. Respectarea regulilor de circulație și folosirea spațiului public și a pistelor de biciclete.
C. Cunoașterea orașului și a obiectivelor turistice ale acestuia.
D. Testarea îndemânării în folosirea bicicletei.

Evenimentul va avea loc duminică, 11 octombrie 2015, cu începere de la orele 10:00 din Parcul Eminescu din Arad. Doritorii pot afla mai multe detalii despre competiție precum și despre modalitatea de înscriere accesând pagina dedicată evenimentului din cadrul website-ului Asociației ZURY: http://zury.org/?p=823 sau pagina dedicată evenimentului de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1249591135066555/.

Înscrierile se fac în echipă (minim 4 membri, maxim 6) completând formularul de înscriere de pe site, în limita locurilor disponibile: 50, în ordinea datei/orei de înscriere. Termenul limită de înscriere este: 09/10/2015, h 18:00.

Această acțiune este organizată în cadrul proiectului Healthy life – your „new high”, implementat de către Asociația ZURY prin intermediul programului Erasmus+, în pregătirea acestuia fiind implicați voluntari straini din Spania, Estonia și Turcia găzduiți în Arad pentru o perioadă de 10 luni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.