Arădenii, tot mai EXASPERAȚI de oamenii străzii. Orașul arată ca un GHETOU

Arădenii, tot mai EXASPERAȚI de oamenii străzii. Orașul arată ca un GHETOU

Urmare a semnalărilor sistematice venite din partea arădenilor cu privire la existența clădirilor abandonate care adăpostesc oameni ai străzii, municipalitatea, prin Direcția Generală Poliția Locală Arad, anunță că procedează progresiv la eliberarea domeniului public de spațiile utilitare respective (garaje, depozite).

Recent, Primăria Municipiului Arad prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală și Direcția Patrimoniu au intervenit pe străzile Dacilor și Frații Neumann unde în prima instanță au fost evacuate persoanele fără adăpost refugiate în mai multe garaje situate aici, iar apoi s-a trecut la dezafectarea și igienizarea respectivelor perimetre. Unul dintre garajele situate pe strada Dacilor a fost închis prin zidire, urmând să fie transformat într-un depozit ce va deservi baza sportivă Gloria, securizat cu poartă metalică.

Activitățile de identificare a locațiilor pretabile dezafectării vor continua în următoarea perioadă, Primăria Municipiului Arad solicitând sprijinul arădenilor în vederea semnalării spațiilor utilitare de pe raza municipiului, folosite în mod ilicit în scop locativ.

„Intenția noastră este de a avea un oraș curat și civilizat și apreciem orice semnal venit din partea arădenilor și în acest domeniu”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Loading...
  1. Nu vom avea un oras curat pana ce nu se rezolva problema ghenelor de gunoi din toate cartierele . Zilnic ,oamenii strazilor rascolesc sacii de gunoi , il arunca peste tot in jur ,si nimeni nu are ce le face . La Oradea situatia a fost rezolvata de f.multi ani prin izolarea acestor spatii, in care se intra pe baza de cartela , si in jurul lor nu gasesti nici o mizerie . Acum cativa ani “cineva”promitea depozite de gunoi amplasate sub nivelul solului !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.