Arădenii vor avea o IARNĂ GREA! Tarife la încălzire MAJORATE cu 40%

Arădenii vor avea o IARNĂ GREA! Tarife la încălzire MAJORATE cu 40%

Arădenii nu merită să plătească cea mai scumpă căldură din România, pe fondul falimentului administrativ indus de administraţia locală PNL, spune senatorul social-democrat Mihai Fifor.

Pentru că lipsa de performanţă şi dezastrul nu poartă generic numele de Falcă, Bibarţ, Bîlcea sau Cionca, de fapt vorbim despre o masă amorfă, unde ei se contopesc şi se confundă, sinonimă doar cu eşecul şi catastrofa, adaugă Mihai Fifor, secretar general al PSD.

„E regretabil în primul rând că s-a ajuns aici iar arădenii sunt obligaţi să înghită experimentele nefericite ale careului PNL, urmând să plătească în această iarnă tarife la încălzire majorate cu 40%. Sigur că existau soluţii multiple pentru evitarea dezastrului iar noi ne-am făcut datoria şi le-am expus public de-a lungul ultimilor ani. Nu am stat pasivi să criticăm ci am încercat să punem şi să repunem în dezbatere publică, prin proiecte de hotărâre sau amendamente, diverse remedii care aplicate ar fi putut evita falimentul CET sau majorarea absurdă a preţului la încălzire. Pentru că această catastrofă nu s-a petrecut peste noapte şi toţi «domnii eleganţi» de la conducerea PNL Arad, aflaţi acum în campanie pentru Klaus Iohannis, se fac în aceeaşi măsură responsabili pentru aceste consecinţe grave. Bibarţ, de exemplu, nu a apărut pe un cal alb, imaculat din neant, ci a servit cu consecvenţă şi a alimentat amatorismul şi aroganţa regimului Falcă. Valabil şi pentru ceilalţi doi ale căror nume aproape că nu mai contează”, declară Mihai Fifor.

„Adevărul este unul, nu s-au făcut investiţii în CET, au fost ignorate voit pierderile din reţea, s-au pierdut bani pentru proiecte şi cam toţi cei menţionaţi au pus umărul la creşterea preţului de facturare a energiei termice livrată populaţiei de la 273,85 lei la 391,74 de lei gigacaloria. Da, există continuitate în PNL Arad, dar pe linia completării «operelor administrative» nefericite implementate tot de ei, pe spatele unor oameni mult prea blânzi şi toleranţi”, afirmă secretarul general al PSD, senatorul de Arad Mihai Fifor.

Loading...
  1. Fifor rezolva-ti problemele pe care le ai si ai foarte multe, stii tu bine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.