Arădenii vor putea zbura „DIRECT” către PARIS și STUTTGART

Arădenii vor putea zbura „DIRECT” către PARIS și STUTTGART

Arădenii vor putea zbura, începând cu data de 1 iulie, direct către orașe mari precum Paris și Stuttgart. Frumos era dacă acest lucru era posibil de pe Aeroportul din Arad, însă din păcate nici vorbă de așa ceva.

La fel cum pentru orice zbor arădenii se deplasează mai întâi până în orașul vecin, aceeași situație va fi și în cazul acestor noi rute introduse de Tarom de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

Este vorba de șase rute noi în total: Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Chișinău-Timișoara și Constanța-Chișinău.

Conducerea companiei de zbor anunță că dezvoltarea flotei TAROM cu două aeronave tip Boeing 737-800 NG a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasageri. Compania națională va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate.

Loading...
  1. cand o sa le creasca aripi !

    Raspunde
  2. Foarte tare…. de fapt aradenii pot zbura oriunde de oriunde ..doar din Arad NU. La Arad in curand cursa cu birja , Arad-Covasint. Totul la pret de low cost…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.