Aradul a primit 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă

Aradul a primit 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă

Veste bună pentru arădeni, vine ajutorul financiar de la guvern pentru a trece cu bine iarna: 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă.

Aradul se numără printre cele 31 de localităţi care primesc ajutor pentru căldură şi apă caldă, pe locul 7 ca mărime a sumei alocate. În luna septembrie, Aradul a mai beneficiat de 22 de milioane de lei, din care Primăria a orientat aproximativ 3 milioane spre furnizarea de căldură şi apă caldă.

„Dacă adăugăm la aceste alocări legile cu privire la plafonarea preţului utilităţilor şi subvenţiile pentru preţul gazului, curentului şi gigacaloriei, cred că avem un ansamblu de măsuri care ne vor ajuta să trecem iarna cu bine. Este corect să îi informăm pe arădeni cu privire la sprijinul privit din partea Guvernului. În perioada următoare, cred că autorităţile locale trebuie să se gândească la decizii şi reforme prin care să rezolvăm problema energiei. Nu ştiu dacă vom avea în fiecare an un Guvern favorabil, nu putem să ne bazăm pe asta şi nu aş vrea să ajungem anii viitori ca şi Timişoara, fără căldură şi apă caldă”, a precizat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. 

Foto: Arhivă

Loading...
  1. […] post Aradul a primit 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă appeared first on […]

    Raspunde
  2. Felicitari Pnl Arad

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.