Aradul arată ca după bombardament. Imagini dezolante surprinse de un consilier local (FOTO)

Aradul arată ca după bombardament. Imagini dezolante surprinse de un consilier local (FOTO)

Consilierul local USR-PLUS Daniela Sabău ia atitudine vizavi de modul în care se face dezmembrarea conductelor aparținând CET Arad din zona cartierului Grădiște.

Daniela Sabău spune că va intervini pe cale instituțională pentru remedierea acestei probleme. „Consider că a fi un bun cetățean înseamnă să te implici în problemele urbei. Să te preocupi de bunăstarea locuitorilor acesteia și să iei atitudine față de aspectele negative semnalate. Mai în urmă cu două săptămâni, la solicitarea unor cetățeni din zona străzilor Gelu, Orient și Pescarilor din cartierul Grădiște, am solicitat Poliției Locale Arad să clarifice statusul aprobărilor necesare pentru dezmembrarea conductelor aparținând CET Arad, din proximitatea zonei menționate. Au răspuns prompt solicitării,au fost politicoși și receptivi dar… s-au mulțumit doar să constate realitatea. În data de 28 septembrie când au fost făcute fotografiile, zona arată mult mai rău decât pot să releve imaginile. Firma care se ocupă de dezmembrare este interesată doar de «materia primă» fără să fie preocupată de igenizarea zonei. Astfel, vechii «locatari» s-au adaptat situației de fapt, improvizându-și «campingul» cu materialele abandonate pe tot locul. Da, mai este de dezmembrat dar igienizare pe când?”, precizează consilierul local Daniela Sabău.

„Regret că nu am putut face mai multe fotografii dar haitele de câini comunitari m-au cam pus pe gânduri dacă este bine să zăbovesc în zonă. Aceasta este o altă problemă, zona fiind industrială terenul este populat de o mulțime de căini abandonați care, oricând, pot face victime printre trecătorii nesăbuiți… Îi asigur pe cei care m-au solicitat că voi intervini pe cale instituțională pentru remedierea stării de fapt”, a mai adăugat Sabău.

  1. […] post Aradul arată ca după bombardament. Imagini dezolante surprinse de un consilier local (FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.