Aradul are, de astăzi, încă un secretar de stat. Ce PROBLEME de MEDIU are județul

Aradul are, de astăzi, încă un secretar de stat. Ce PROBLEME de MEDIU are județul

Iulian Octavian Stana (foto, dreapta) a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Stana are 37 de ani și este membru al ALDE de anul trecut.

Deputatul Eusebiu Pistru l-a prezentat pe proaspătul secretar de stat într-o conferință de presă la care a participat și Octavian Potolia, președintele organizației ALDE Șofronea.

Înainte să devină secretar de stat, Iulian Stana a fost prodecan al Facultății de Medicină a Universității de Vest „Vasile Goldiș”, instituție la care este lector universitar doctor. Acesta a fost și director al Departamentului de Ecologie și Protecția Mediului din cadrul UVVG.

Deputatul Eusebiu Pistru, care la rândul său a ocupat o funcție de secretar de stat, la Ministerul Transporturilor, a subliniat importanța poziției lui Stana, care ar putea direcționa fonduri pentru județul Arad.

Iulian Stana a declarat că obiectivul său este să atragă cât mai multe finanțări pentru județ în domeniul protecției mediului. Acesta a subliniat că este la curent cu problemele de mediu ale Aradului, o importanță deosebită urmând să acorde poluării sonore, nivelului de radioactivitate și gestionării deșeurilor. „Pe partea de gestionare a deșeurilor cel puțin, Aradul are mari probleme îndeosebi în ceea ce privește reciclarea, care este abia de 1%”, a subliniat Stana.

  1. Cum boala lu Kalachi s a ai incredere in martafoiul asta de Pistru -Maneaa ? La prostit in ultimul hal pe Scheau , a bagat omul bani la greu in ALDE Arad , in ziarul Glasul Aradului si in multe altele , si pistru basisto-falchistu ce face ? Il da adara pe Scheau si numeste pe postul promis acestuia , pe cine ? Un necunoscut , pt. marea majoritate , insa ….pregatit in laboratorul pnl-isto – pdl-ist , si livrat aldistilor de Falcao , sigur , prin intermediul pistruiatului -cal troian !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.