Aradul are campion la fitness! Mauro Schifano Portes a impresionat juriul celui mai mare concurs din România

Aradul are campion la fitness! Mauro Schifano Portes a impresionat juriul celui mai mare concurs din România

Un tânăr de origine mixtă, italiană şi dominicană, domiciliat în Arad, a reuşit zilele trecute să cucerească juriul celui mai mare concurs de fitness şi culturism din România.

Mauro Schifano Portes a obţinut locul I la categoria Mens Physique, under 178, dar şi Overall Winner la concursul România Tiger Classic Festival Bucharest. Mauro Schifano Portes este sportiv şi antrenor la clubul XOX Gym din Arad, cu rezultate foarte bune în cariera sa.

„Multă muncă şi o disciplină de fier pot duce la astfel de rezultate”, ne spune Mauro, pe care speram să îl vedem cât mai repede câştigând şi campionatul mondial de fitness. Acesta este prezent zilnic la sala de antrenament şi da 100% în tot ceea ce face. De aceea XOX Gym îl va susţine în continuare, atât pe el cât şi pe alţi sportivii cu potenţial.

mauro-2

De remarcat, că XOX Gym va organiza, în 2 octombrie 2016, şi un concurs internaţional de fitness şi culturism în Sala Polivalenta Victoria. „Promitem standarde înalte de organizare şi concurenţi pe măsură. Vă aşteptam cu drag!”, a precizat Constantin Bisca, proprietarul XOX Gym.

mauro-3

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.