Aradul găzduiește cel mai mare târg de panificație și HoReCa din Europa de Sud-Est

Aradul găzduiește cel mai mare târg de panificație și HoReCa din Europa de Sud-Est

Cea de-a 11-a ediție a Expoziției Internaționale GastroPan se va desfășura la Expo Arad, în perioada 28 – 30 martie 2019.

Evenimentul este recunoscut pe plan intern si international ca principala platforma ce reuneste furnizori, specialisti si antreprenori din sectoarele de panifciatie, cofetarie si HoReCa.

Organizat pentru prima data la Arad, expozitia isi propune sa asigure o legatura profesionala intre tehnologiile si solutiile Europei de Vest si oportunitatile de afaceri din Europa de Sud-Est.

După 10 ani în care a crescut continuu, anul acesta Expoziția Internațională GastroPan va avea loc pentru prima dată la Expo Arad – cel mai modern centru expozițional din vestul țării. Fiind un puternic pol economic, Aradul și cel mai bun punct de întâlnire pentru afacerile din vestul și estul Europei. Descoperă căile de acces către cel mai importat eveniment profesional din sector, programat pentru perioada 28-28 martie 2019, la Expo Arad.

Cu avionul, cu trenul sau pe autostradă, Aradul este accesibil din toate colțurile țării, iar organizatorii GastroPan pun la dispoziție vizitatorilor transfer gratuit de la Aeroportul din Timișoara. Așa că nu ai motive să lipsești de le evenimentul de referință a sectorului de panificație, cofetărie și HoReCa, unde și-au anunțat deja participarea peste 130 de furnizori din 22 de țări.

Generator de trenduri

GastroPan este principala sursă de inspirație pentru antreprenorii și specialiștii care activează în domeniile țintă, atât în privința dotărilor şi tehnologiilor expuse cât şi în domeniul ingredientelor şi a tehnicilor de lucru care pot fi experimentate LIVE la standurile expoziției. Expozanții vor veni anul acesta cu soluții consacrate din portofoliul lor, dar și cu idei noi care pot deveni generatoare de profit pentru orice brutărie, cofetărie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant.

O locație accesibilă

Vizitarea Expoziției Internaționale GastroPan este facilă atât din țară cât și din străinătate, cu avionul, cu mașina sau cu trenul și taxiul. De la Aeroportul din Timișoara, organizatorii oferă transfer gratuit în perioada expoziției. Trimite până în data de 4 martie, pe adresa info@gastropan.ro numărul zborurilor tale și datele și orele de sosire/plecare.

Iată câteva date esențiale despre Expoziția GastroPan:

130 de furnizori din 22 de tari isi expun solutiile si inovatiile la standuri

20.000 este numarul de vizitatori asteptati (antreprenori si specialisti din domeniile tinta)

4 sali expozitionale totalizand 7.200 metri patrati

peste 100 de bucatari, cofetari si brutari din toate colturile tarii se intrec pentru castigarea unor premii precum Painea si Tortul Anului 2019

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Foto: www.facebook.com/GastroPan

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.