Aradul, o junglă urbană. Tot mai mulți oameni ai străzii, drogați, cerșetori și hoți îi duc în pragul disperării pe arădeni

Aradul, o junglă urbană. Tot mai mulți oameni ai străzii, drogați, cerșetori și hoți îi duc în pragul disperării pe arădeni

Din păcate, în ultima perioadă, Aradul s-a transformat într-o junglă urbană. Tot mai multe persoane mai mult sau mai puțin dubioase agasează cetățenii.

Aceștia își fac nevoile ziua în amiaza mare în centru sau pe sub balcoanele blocurilor, dorm pe unde apucă, aruncă mizerii pe jos, deranjează clienții teraselor sau îi acostează pe stradă pe cetățeni, majoritatea fiind sub influența a tot felul de substanțe.

Nici nu mai are rost să menționăm hoții, care sparg autoturisme într-o veselie, atât noaptea cât și ziua, și nu doar în zonele mărginașe.

DGPLA anunță că polițiștii au făcut o nouă razie pentru a combate aceste infracțiuni.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică si Circulație au intensificat ieri, 24.07.2019, pe raza municipiului Arad, acțiunile de contracarare a fenomenului cerșetoriei și consumului de substanțe psihotrope.

În acest sens, persoanele depistate au fost conduse la sediul poliției locale, unde au fost identificate de către polițiștii locali, au fost intervievate, le-au fost aduse la cunoștință faptele săvârșite și au fost informate privind pericolul pe care îl reprezintă asupra sănătății consumul unor produse casnice obișnuite care conțin solvenți volatili sau aerosoli, aurolac, șoricioaică și alte asemenea produse și interzicerea vânzării acestor produse minorilor.

La sediul DGPLA au fost aplicate 9 procese-verbale pentru cerșetorie și 1 proces-verbal pentru lăsarea nesupravegheată a minorului, părinților acestuia, în cuantum total de 1000 lei, fiind încălcate prevederile Legii nr. 61 din 1991.

 

  1. POLITIA ARAD ce face?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.