Aradul în paragină sau… domnia buruienilor (GALERIE FOTO)

Aradul în paragină sau… domnia buruienilor (GALERIE FOTO)

Nu e intrare în oraș sau arteră din Arad unde să poți susține cu convingere că municipiul are destule spații verzi. 1000 dollar loan. Poate doar dacă bălăriile ce năpădesc sensurile giratorii de intrare în oraș și principalele bulevarde ar putea trece drept gazon sau arbuști ornamentali.Oficial, orașul beneficiază de sute de hectare de spații verzi. Dar asta se întâmplă numai pe hârtie. Realitatea, însă, doare. Domnia buruienilor s-a instalat, încet dar sigur, peste municipiu. E trist și în egală măsură frustrant să constați cum un oraș cu pretenții de Capitală Culturală e înghițit de buruieni iar pata de pe obrazul municipalității se suprapune într-un mod jenant, direct și fără menajamente, peste imaginea Aradului.Cuvintele sunt de prisos dacă e să ne întrebăm unde (altundeva decât printre liniile de tramvai din Vlaicu) se regăsesc hectarele de spații verzi de care, scriptic, ar trebui să ne bucurăm. Imaginile surprinse, însă, pe unele artere din oraș și în punctele de intrare în Arad, spun cât o mie de cuvinte.

  1. NICIODATA ACEST ORAS NU A FOST MAI NEINGRIJIT CA IN ULTIMII ANI ! ORIUNDE INTORCI PRIVIREA VEZI DOAR GUNOAIE , BURUIENI, POMI BATRANI( CEI TINERI AU FOST TAIATI SAU TOALETATI PINA LA MUTILARE)COSURI DE GUNOI REVARSATE, PARCURI COMPLET NEINGRIJITE, INTR-UN CUVANT- MIZERIE CRUNTA .. RUSINE PT ADMINISTRATIA ACESTUI ORAS !!!

    Raspunde
    • din lipsa de personal CTP-ul nu mai are acel tramvai cu personalul de salubrizare , care maturau statiile pe timp de noapte . in consecinta ,in cursul saptamanii ,pe timp de zii sant trimisi niste oameni cu o masina sa mature cateva statii mai importante care sant la vedere . DAR gunoiul acumulat de vineri dupameaza si pana luni dimineata se poate vedea luni la prima ora de navetistii de dimineata prin si in general pe langa cosurile amenajate prin statii care la aceea ora arata oribil si sant un focar de infectie pentru cei care trec prin preajma

      Raspunde
  2. taci Floare, ca poate ajungi in vreun ghiveci! 🙂

    Raspunde
  3. Poate Poliţia Locală găseşte nişte procese verbale, să amendeze pe cei vinovaţi de starea şi aspectul insalubru al oraşului Arad, (tocmai de zilele Aradului)
    N-aş crede că-i în stare,datorită subordonării sale,în raport cu Primăria Arad. Mi-e ruşine de calitatea pe care o am de arădean! E nevoie de-o mătură mare, mare, ca să-i măture pe cei vinovaţi la gunoi, să vină alţii care iubesc Aradul.

    Raspunde
    • Aradeanul Vesel 22 august, 2014, 1:10 am

      Si ce, vrei sa-l amendeze politia locala pe Gogu Falca?

      Raspunde
      • De ce nu? Ar fi o dovadă că legea trebuie respectată de toată lumea, inclusiv de către cei de la primărie.
        Ce zici simate arădean vesel?
        Ieri am trcut pe calea Victoriei şi m-am îngrozit de mulţimea şi înălţimea buruienilor din dreptul gardului Spitalului Judeţean! Oare nimeni din spital nu le vede să iasă cu o coasă? Halal administraţie!! Aşa am ajuns noi arădenii.Ne complacem în mizerie pe care o tolerăm.Oare pînă cînd?.

        Raspunde
  4. mergeti sa vedeti jungla de pe malul muresului pana la noul parc inaugurat recent.

    Raspunde
  5. ia mukles toti….. voi l-ati votat pe Falca cel care cereA LOCUINTA DE SERVICIU pe vremea cand era vice la consiliul judetean si acu are tz spe mii de vile….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.