Aradul pitoresc! Încă nu avem trăsuri trase de cai, în schimb avem VACI care se plimbă în centru

Aradul pitoresc! Încă nu avem trăsuri trase de cai, în schimb avem VACI care se plimbă în centru

Cei care susțin că Aradul e ca un fel de sat mai mare în care toți se cunosc între ei, au un motiv în plus să spună acest lucru. Pe lângă porcii din Alfa care deja sunt celebri, acum avem și vaci, însă în centrul orașului.

Mai mulți arădeni s-au întâlnit în trafic cu o văcuță care pare pierdută. Ea s-a plimbat singură prin tot orașul, din Subcetate, până în Aradul Nou și prin centru, în zona Palatului Cultural.

Bineînțeles că fotografiile și imaginile video cu ea au împânzit internetul, spre amuzamentul tuturor.

Nu știm dacă a fost recuperată încă de proprietar, însă șoferii care se întâlnesc cu ea pe drum sigurat vor începe o nouă zi de muncă mai binedispuși.

Foto:  Alina Francisca, Luis Andrei Bauer,Filip Redis

 

 

 

Loading...
  1. Mai mulţi romi din cartierul Alfa-Arad(caci despre ei e vorba azi), care caută prin gunoaie şi cerşesc,sunt agresivi verbal,te scuipa daca indraznesti sa-i alungi,sunt însoţiţi de copii în zona Piata Mare-Catedrala Ortodoxa Veche unde acţionează nestingheriţi, cu toate că problema este cunoscută de autorităţi.Romii pe care Protecţia Copilului nu reuşeşte să îi găsească au, însă, program fix. Zilnic la ora 9.40-10 copiii romilor din Alfa(care primesc o sumedenie de ajutoare constand in hrana si imbracaminte)sunt la cersit la Piata Mare sau in fata bisericii,au dat dovadă de agresivitate, înjurând şi chiar aruncând cu pietre.Sunt familii cu multi copii,nu muncesc,traiesc din furat si cersit,deranjeaza vecinii,nu platesc taxe si impozite,nu primesc amenzi daca in fata caselor nu au facut curat si indraznesc sa arunce gunoi si altor vecini prin fata imobilelor…In ce lume traim?De ce nu se gasesc solutii pentru copii scosi la cersit,la furat,de ce nu sunt trimisi la munca adultii?De ce ajutoare sociale si”bani pentru copii”?Cine beneficiaza de acesti bani?Copiii lor sub nici o forma…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.