Aradul, raiul infractorilor: Femeie PRĂDATĂ de doi minori, în timp ce aștepta autobuzul (VIDEO)

Aradul, raiul infractorilor: Femeie PRĂDATĂ de doi minori, în timp ce aștepta autobuzul (VIDEO)

O femeie care aștepta autobuzul în această dimineață, într-o stație a mijlocului de transport din Arad, a fost prădată de doi minori.

Aceștia i-au smuls poșeta și au fugit, însă au fost prinși de jandarmii arădeni.

„Azi dimineață, în jurul orei 5, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a observat doi tineri care traversau în fugă o stradă din zona centrală a municipiului Arad. Unul dintre aceștia avea asupra sa o poșetă de damă. Jandarmii au trecut la urmărirea celor două persoane, iar în scurt timp cei doi au fost prinși”, informează plt. adj. Dan Monoranu, de la biroul de Informare, relații publice și cu publicul al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că doi adolescenți în vârstă de 15 și 17 ani au profitat de neatenția unei femei care aștepta un mijloc de transport în comun și i-au sustras poșeta, după care au luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele celor două persoane actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Poșeta a fost restituită persoanei vătămate.

Loading...
 1. SUB guvernarea PSD , toata tara a devenit ” RAIUL INFRACTORILOR.”

  Raspunde
 2. Suna drastic dar sa li se taie cu ce au furat!

  Raspunde
 3. Aradul e plin de țigani, autohtoni sau veniți de aiurea. Ziua cerșesc și fură pirandele și puradeii, noaptea intră în acțiune hoții și tâlharii. Ce-i de făcut, arădeni?

  Raspunde
 4. POLITIA , platita din banii nostrii nu legitimiaza persoanele suspecte, care umbla nestingherite pe strazi, cersesc, fura, consuma diverse droguri si devin agresivi sub ochii complici ai politistilor.MAI avem nevoie de POLITIE?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.