Aradul a rămas numai cu un consilier italian! Cum a scăpat de afgani și sirieni

Aradul a rămas numai cu un consilier italian! Cum a scăpat de afgani și sirieni

Ionel Ciupe, președintele ALDE Arad, s-a referit într-o conferință de presă la faptul că în viitorul Consiliu Local Municipal se va afla un tânăr italian (promovat pe lista PNL) care studiază la Arad. Ciupe a făcut afirmația în contextul în care în PNL se înregistrează o criză de lideri pe plan național.

„Și la Arad avem un domn, din Italia. Adică, ne va reprezenta un domn care cunoaște foarte bine problemele Aradului”, a spus, ironic, Ionel Ciupe.

Ciupe Ionel

„Dacă eram capitală culturală, probabil că aveam și un afgan, un sirian…”, a mai spus Ciupe, amintind că „lumea poate că a uitat că primarul nostru Gheorghe, fost, prezent și viitor, a vrut să aducă refugiați la Arad”.

  1. Ciupe Redistribuitul scoate capu la lumina?

    Raspunde
  2. minte de traseist politic …

    Raspunde
  3. adevărat om politic își dădea demisia după rezultatul catastrofal…oricum in toamnă vei fi făcut varză, n-ai nimic din ceea ce inseamnă,lider politic ,asa ca du-te si lasa-ne….

    Raspunde
  4. Bravo d-nule Ciupe , perfect adevarat , cat despre carcotasi , ce sa zic ? creaturi jalnice , frustrate si piftioase !

    Raspunde
  5. Ciupe Aldistu’ a ajuns de la 32% in sondaje, sa intre la redistribuire…A patit ca Caba, i s-au furat voturile:)))

    Raspunde
  6. Pai spunea panarama asta dé ciupe lant gros ca la falca ii este frica de el…….. Cata prostime….. Oricum destula prostime in Arad daca penibilul de ciupe a primit atatea voturi….

    Raspunde
  7. Emile , vaca mica si cufurita , te umfla rau lu Ricu ai , tu si toti agaricii tai unsurosi nu o sa ajungeti nici macar la genunchiul lui Ionel Ciupe , asa ca , mars in grajd !

    Raspunde
  8. DA IONELE….NUMAI CA MASCARICII ASTIA CARE COMENTEAZA IMPOTRIVA TA SUNT ZERO BARAT….IN REST CINE E NORMAL APRECIAZA CEEA CE SPUI!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.