Aradul s-a umplut de culoare! Cum a fost la SkirtBike Arad ediția 2019 (GALERIE FOTO)

Aradul s-a umplut de culoare! Cum a fost la SkirtBike Arad ediția 2019 (GALERIE FOTO)

Peste 400 de bicicliste au participat în acest an la ediția cu numărul 8 al îndrăgitului eveniment „SkirtBike”.

A fost atmosferă de sărbătoare astăzi în centrul orașului și nu numai, unde sute de domnișoare și doamne de toate vârstele au venit cu cele mai frumoase și colorate ținute și flori pentru a pedala în cadrul paradei biciclistelor.

Participantele sunt tot mai creative și mai curajoase cu fiecare ediție, fapt remarcat și de organizatoare, Lidia Flutur Georgiu și Cristina Laza. Ele și-au accesorizat bicicletele pentru a le reprezenta cât mai bine stilul personal și și-au asortat ținuta cu ele.

Foarte multe fete frumoase au participat la concursurile jurizate: Miss Summer, Miss Asortată și Miss SkirtBike. De asemenea, au fost premiate și Miss Wellness și Miss Privește Tânăr, cel din urmă fiind premiul special oferit de prezentatorii evenimentului.

Traseul pe care au pedalat participantele a fost: Platoul Primăriei Arad – Bvd Revoluţiei – Piaţa Avram Iancu – Strada Gheorghe Lazăr – Baza Sportivă UTA – Faleză – Parcul Aventura Voinicilor – și sosire în parc.

Organizatorii au pregătit standuri cu mâncare, băuturi răcoritoare, prăjituri, produse speciale pentru doamne și domnișoare, specialități din cafea, degustare de produse vegane, degustare de vin, înghețată, concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole ad-hoc, momente artistice și alte surprize pentru cei prezenți.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.