Aradul se bucură de o nouă policlinică medicală: As! Cătălin Albota: „Ne dorim să prestăm servicii de calitate” (GALERIE FOTO)

Aradul se bucură de o nouă policlinică medicală: As! Cătălin Albota: „Ne dorim să prestăm servicii de calitate” (GALERIE FOTO)

În data de 7 august 2017 va avea loc deschiderea oficială a Policlinicii As, cea mai nouă şi complexă policlinică medicală din Arad. Aceasta policlinică are deja un istoric în municipiu, fiind prezentă din anul 2013, pe strada Făt Frumos.

De acum, însă, nevoia pentru servicii medicale de calitate a dus la construcţia celei de-a doua locaţii în faţa stadionului UTA, pe strada Aurel Vlaicu, la numărul 56.

Clădirea a fost renovată şi dotată performant pentru a deservi într-un regim de standarde europene toţi pacienţii care îi calcă pragul. Pe lângă faptul că policlinica este poziţionată la strada principală, în apropierea staţiei de tramvai UTA, aceasta dispune şi de o parcare de 32 locuri precum şi de un mic loc de joacă şi aşteptare pentru copii.

Printre specialităţile policlinicii se număra medicină internă, ginecologie, endocrinologie, diabet zaharat, urologie, psihiatrie, neurologie, pediatrie, alergologie, ORL, oftalmologie, dermatologie, cardiologie, hematologie, oncologie, ortopedie, chirurgie generală, pneumologie, boli de nutriţie, psihologie, homeopatie, medicina muncii, dermato-cosmetică, imagistică, fişe auto şi port armă. De asemenea, noua Policlinică As include şi un laborator performant de analize medicale iar pentru numeroase specialităţi aceasta deţine şi un contract de colaborare cu CAS, ceea ce presupune consultaţii gratuite pentru pacienţii care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

„Împreună cu echipa impresionantă de medici care vor lucra în Policlinica Aş ne dorim să ducem mai departe misiunea noastră de a salva vieţi şi, mai ales, de a preveni diferite afecţiuni prin efectuarea consulaţiilor periodice recomandate pacienţilor responsabili. Am ales să construim o echipă dedicată, formată din medici atât din Arad cât şi din Timişoara, cu experienţă de lucru atât în spitalele din România cât şi din Statele Unite ale Americii sau alte ţări vest-europene. Ne dorim să prestăm servicii de calitate pentru cei care ne aleg, să ascultăm şi să educăm pacienţii precum şi să respectăm programările. De asemenea, am ales să facilităm efectiv programarea la medic printr-un software de programare online ce va permite pacientului să vadă informaţii, programe şi tarife pentru fiecare medic şi să se programeze online sau telefonic”, a declarat Cătălin Albota managerul general al Policlinicii As.

Loading...
  1. Strica tot aspectul stadionului cladirea aia

    Raspunde
  2. Bravo un lucru bun pentru Aradeni Felicitari

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.