Aradul va avea un hotel de CINCI STELE! Când va fi gata bijuteria din centrul oraşului

Aradul va avea un hotel de CINCI STELE! Când va fi gata bijuteria din centrul oraşului

Aradul va avea un hotel de cinci stele, situat în centrul oraşului.

Unitatea de cazare, aflată în construcţie, va fi dată în folosinţă anul viitor. Anunţul a fost făcut de omul de afaceri Marius Ţucudean, în cadrul simpozionului „Cultură şi civilizaţie chineză. Dialoguri româno-chineze”, desfăşurat zilele trecute la Arad.

„Noi construim un hotel de cinci stele, care va fi gata anul viitor, şi vreau să vă spun că tapetul, mochetele, covoarele, corpurile de iluminat toate sunt produse în China”, a spus omul de afaceri, director general al grupului de firme Cotta, care importă anual din China mărfuri în valoare de 15 – 20 de milioane de euro.

Hotelul de cinci stele va funcţiona pe strada Vasile Goldiş.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Un articol deosebit, mulțumim d-le jurnalist!

    Raspunde
  2. Fascinant articol si minunat hotel de 5 stele intre mizeria, sobolanii si boschetarii din zona. Clientii se vor simtii minunat cand vor iesi pe portile hotelului. Hotelul ar trebui sa isi caute un slogan tare pentru a atrage cat mai multi turisti ( termen necunoscut pt zona aradului ) de exemplu…. Vrei senzatii ca in Bangladesh si nu vrei sa zbori 10 ore cu avionul ? Hai la noi ….. la doar cateva minute de lumea civilizata vei avea experiente de neuitat… Si fara vaccinare pt boli tropicale….

    Raspunde
  3. Tare domnul Tucaldean asta…. chiar cumpara mocheta si restul prostiilor in China ? Wow , ce tare.
    In afara de el mai cumapara vreo 5-6 miliarde de oameni pe planeta lucruri fabricate in china. Tare omul.. Poate ar trebui sa il decoreze marele popor chinez… Asta da articol….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.