Aradul va avea un SKATE PARK pe malul stâng al Mureşului, dar şi un LABORATOR DIGITAL

Aradul va avea un SKATE PARK pe malul stâng al Mureşului, dar şi un LABORATOR DIGITAL

Arădenii au avut posibilitatea să voteze, timp de aproape o lună de zile, cele 14 proiecte declarate eligibile spre finanțare de Primăria Arad, în cadrul primei ediţii a Programului de Bugetare participativă.

Astfel, în intervalul 3-31 mai 2019, toate aceste proiecte au putut fi votate la adresa http://bugetareparticipativa.primariaarad.ro/. Fiecare persoană a avut posibilitatea să voteze pentru oricare din proiectele afişate pe platforma OnLine și de asemenea pentru oricâte categorii a dorit, cu mențiunea că avea la dispoziție un singur vot pe zi/categorie. Perioada de voting s-a încheiat vineri, 31 mai 2019.

Cel mai votat proiect a fost cel care prevede construcţia şi amenajarea unui skate park pe malul stâng al Mureşului, depus de Daniela Săbău (foto). Nu mai puţin de 1171 de voturi a strâns acest proiect.

Următoarea propunere pe care arădenii şi-o doresc implementată este cea susţinută de 1029 de voturi, înscrisă sub denumirea „Laborator digital pentru Arad”.

Câte voturi a obţinut fiecare proiect, vedeţi accesând link-ul: http://bugetareparticipativa.primariaarad.ro.

Potrivit planurilor administrației locale vor fi finanțeze proiectele care îndeplinesc condiţiile regulamentului Bugetării participative – Arad 2019, în ordinea stabilită în urma etapei de voting, până la epuizarea bugetului alocat pentru fiecare domeniu în parte.

  1. in sfarsit o veste buna

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.