Aradul, Vestul Sălbatic al României: Un alt BANCOMAT a fost ARUNCAT ÎN AER de răufăcători, lângă Atrium Mall

Aradul, Vestul Sălbatic al României: Un alt BANCOMAT a fost ARUNCAT ÎN AER de răufăcători, lângă Atrium Mall

Un alt bancomat a fost aruncat în aer azi-noapte, la Arad, fapte similare petrecându-se în ultima vreme în mai multe locuri din oraș.

De această dată, răufăcătorii au ales un bancomat situat în clădirea vechii autogări de lângă Atrium Mall.

Conform Poliției, hoții nu au reușit să fure nimic, pentru că bancomatul era nealimentat.

Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a informat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Gros Petru Garofel

  1. Întreb fiind în necunoștință de cauză. Mai există patrule de noapte prin punctele ,,fierbinți,,ale orașului nostru?poliție,jandarmerie etc. Parc-am fi în vestul sălbatic! Mai lipsesc caii,pistolarii și șerpii cu clopoței! Fiecare face ce vrea în orașul acesta?Treziți-vă oameni buni și faceți-vă datoria!Cetățenii vă plătesc bine după părerea mea, să-i apărați de infractori.

    Raspunde
  2. NU NE MAI MIRAM. S-A UMPLUT ORASUL DE VINITURI LA CARE NU LE PLACE MUNCA . TI-E SI FRICA SA IESI SEARA PE STRADA.

    Raspunde
  3. Poate cu ocazia asta ,edilii nostril se vor gandi mai bine si vor face si ei ceea ce fac altii , adica cumpara camere video pe care sa le puna pe strazi , ajutand asfel si politia in prinderea infractorilor , si asfel scade si infractionalitatea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.