Are doar 25 de ani și CÂȘTIGĂ milioane de dolari din FILMULEȚE postate pe YOUTUBE. Află-i POVESTEA!

Are doar 25 de ani și CÂȘTIGĂ milioane de dolari din FILMULEȚE postate pe YOUTUBE. Află-i POVESTEA!

Este tânăr și câștigă, deja, milioane de dolari pe an din postarea de clipuri despre jocurile video pe canalul său de Youtube, unde peste 37 de milioane de abonați îi urmăresc filmulețele.

Felix Arvid Ulf Kjellberg s-a născut în Gothenburg (Suedia) și este cunoscut utilizatorilor de Internet sub numele de PewDiePie. Tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit, în doar câțiva ani, o performanță uluitoare. Numai în 2014 el a câștigat 63 de milioane de coroane suedeze (echivalentul a 7,5 milioane de dolari).

Felix a absolvit, în 2008, liceul în orașul său natal, iar mai târziu a urmat studiile Facultăţii de Economie Industrială şi Management Tehnologic în cadrul Universităţii Chalmers. Trei ani mai târziu s-a decis să părăsească facultatea pentru a-şi îndrepta atenţia mai mult spre YouTube. Și se pare că a făcut o cea mai bună alegere. După cum el însuși mărturisește, este mai fericit vânzând hot-dogi sau producând propriile sale clipuri video despre jocuri.

În luna august 2013, PewDiePie, canalul de YouTube deţinut de el a fost desemnat canalul cu cel mai mare număr de abonaţi de pe platforma de partajare de conţinut video a Google, poziţie care nu a fost devansată nici până în prezent. În cursul verii anului trecut, Felix Kjellberg (PewDiePie) a depăşit contul oficial al cântăreţei Rihanna (RihannaVEVO) şi a devenit cel mai vizualizat canal al tuturor timpurilor.

Conform statisticilor oficiale, canalul PewDiePie de YouTube a depăşit până la finalul lunii trecute pragul de 9 miliarde de vizualizări, potrivit wall-street.ro.

Foto: latribune.fr

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.