Are un CORP PERFECT și e BUNICĂ! Ce vârstă are această femeie și care e secretul ei

Are un CORP PERFECT și e BUNICĂ! Ce vârstă are această femeie și care e secretul ei

Această femeie arată mult mai bine decât majoritatea celor care au jumătate din vârsta ei. Carolyn Hartz are 70 de ani, iar nimeni nu o crede când își dezvăluie vârsta.

Carolyn trăiește în Australia și are trei copii. Ea a renunțat la zahăr definitiv, în urmă cu 28 de ani, după ce toată viața a fost dependentă de dulciuri. Acum ea promovează un stil de viață sănătos și și-a făcut inclusiv o afacere cu prăjituri și multe alte produse realizate cu îndulcitori naturali.

Femeia spune că se simte excelent la vârsta sa, iar că secretul aspectului său fizic este o combinație de mai mulți factori. Carolyn este foarte atentă la ceea ce mănâncă, fructele, legumele proaspete și proteinele fiind esențiale în dieta sa, de asemenea, pentru a contracara încetinirea metabolismului, ea face sport, mai ales yoga și practică zilnic meditația.

Carolyn Hartz este foarte activă și extrem de optimistă, fapt care, spune ea, a contribuit cel mai mult la păstrarea unei stări excelente de sănătate. De asemenea, încă muncește opt ore pe zi pentru a-și păstra mintea ocupată și este atentă să doarmă minim 8 ore în fiecare noapte.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.