Arhiepiscop ACUZAT că are MENTALITATE de Evul Mediu: „FEMEILE, principalele VINOVATE pentru cazurile de VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE”

Arhiepiscop ACUZAT că are MENTALITATE de Evul Mediu: „FEMEILE, principalele VINOVATE pentru cazurile de VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE”

Un arhiepiscop spaniol a stârnit un val de indignare în rândul opiniei publice după ce a declarat că abuzurile asupra femeilor au loc deoarece acestea „nu se supun bărbaţilor lor”.

Braulio Rodriguez, Arhiepiscop de Toledo a fost acuzat că are o mentalitate de Ev Mediu şi „incită la violenţă”, după ce a vorbit despre căsătorie în timpul unei slujbe ţinute în data de 27 decembrie 2015.

Braulio Rodriguez

În timpul slujbei, preotul a criticat „căsătoriile false” şi „divorţurile rapide” şi a spus că violenţa domestică este cauzată de soţiile care nu ascultă de bărbaţii lor.

După slujbă, revoltați, enoriașii au declarat că arhiepiscopul ar trebui să fie arestat pentru afirmațiile făcute. Asta în contextul în care anul trecut, 56 de femei au fost ucise în Spania în cazuri de violenţă domestică.

Sursa: metro.co.uk/Foto: dailymail.co.uk

  1. Are si el dreptate pe undeva ca nici femeile nu sunt sfinte si de obicei invita barbatii la agresiuni si in special ca barbatii lor vin beti acasa, ele incearca sa faca pe artagoasele. Niciodata nu cauta sfada cu un barbat beat. Daca femeile ar invata acest s-ar putea reduce numarul de violente domestice.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.