Arta din natură. Natura din artă – Tabăra de pictură murală în Parcul Natural Lunca Mureșului (GALERIE FOTO)

Arta din natură. Natura din artă – Tabăra de pictură murală în Parcul Natural Lunca Mureșului (GALERIE FOTO)

Clubul Rotary Arad Cetate, R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. și Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad au organizat în perioada 18 – 22 septembrie 2023 o inedită tabără de pictură la Centrul de Vizitare Ceala.

Tabăra de pictură a avut un obiectiv precis: un spațiu simplu, o clădire anexă a Centrului de Vizitare Ceala, a prins viață, devenind un punct de atracție plin de culoare, viață și natură. Picturi frumoase, picturi murale în culori vii și atrăgătoare care înfățișează aspecte din aria naturală protejată, cu siguranță te vor face să te oprești și să admiri arta și talentul celor 15 elevi din clasele IX-XI, coordonați de doamnele profesor Ema Hrițcu și profesor Anda Tămaş, director adjunct al Colegiului de Arte din Arad. Adolescenții au plăsmuit și pictat o lume colorată, cu plante și animale, curată și frumoasă, lăsând astfel prin creațiile lor o parte din sufletul lor, creând o imagine și o atmosferă de poveste.

Clubul Rotary Arad Cetate și Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, în calitate de inițiatori ai proiectului, exprimă sincerele mulțumiri pentru implicare și sprijinul acordat, elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, invitând arădenii să admire exprimarea plastică a imaginației ce redă natura prin culori pline de creativitate, emoție, bucurie și puritate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.