Artistul arădean LEO IORGA are nevoie de ajutor! Boala nemiloasă cu care s-a luptat a RECIDIVAT

Artistul arădean LEO IORGA are nevoie de ajutor! Boala nemiloasă cu care s-a luptat a RECIDIVAT

Cântărețul arădean Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani, iar acum a aflat că, din păcate, boala a recidivat.

Artistul are nevoie de ajutor pentru a putea trece peste această grea încercare. Din acest motiv, familia sa a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru operație și tratament, necesare pentru ca Leo Iorga să se facă bine.

„Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor de bine, al rugăciunilor şi gândurilor bune şi nu în ultimul rând al sprijinului financiar primit. Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate, presupune o intervenţie specială Cyberknife , stereotaxie şi alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg).

Noi, familia, îl ştim pe Leo Iorga – omul. E un soţ, un tată şi un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos şi vesel. Şi ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp. Pe artistul Leo Iorga îl ştiţi şi voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen- «După ani şi ani», «Singur în noapte», «Să te gândeşti la mine», «Trenul pierdut», «Cine eşti tu oare» etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiţi, să fiţi alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operaţie. Vă mulţumim că i-aţi fost alături până acum şi simte că-i sunteţi alături în continuare. Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiţi binecuvântaţi !”, a scris familia lui Leo Iorga în cadrul campaniei de pe Facebook.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001
CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001

De asemenea, se poate dona și direct pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/donate/316834955636266/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.