„Aş vrea măcar o poză clară să vă mai pot vedea” – scrisoarea CUTREMURĂTOARE a tânărului român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia

„Aş vrea măcar o poză clară să vă mai pot vedea” – scrisoarea CUTREMURĂTOARE a tânărului român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia

O scrisoare emoţionantă a tânărul Ionuţ Gologan, condamnat la moarte prin spânzurare în Malaysia pentru că a acceptat să transporte droguri, a fost dată publicităţii de ziarul „Ring”. Scrisoarea, adresată familiei, le-a fost dictată la telefon jurnaliştilor de la „Ring” de tatăl tânărului, cuprins de disperare la gândul că fiul său urmează să fie spânzurat.

„Dragii mei părinţi, vă scriu şi de data aceasta cu lacrimi în ochi şi multă iubire vouă celor care m-aţi crescut de mic copil şi aţi avut grijă de mine aşa cum aţi putut mai bine. (…) Au trecut deja 10 luni şi mi-e tare dor de voi, de casă. Dar tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea mea şi a voastră. Mi-aş dori să pot comunica cu voi cât mai multe, dar este foarte greu. Acum există cineva care îmi poate scoate şi aduce scrisorile de 2-3 ori pe lună, dar cu risc. Sper că-mi vor scrie şi alte persoane de la care tot am aşteptat măcar un mic semn. Nu ştiu ce aţi vorbit cu domnul avocat (n.r. – avocatul Artin Sarchizian), dar sper că totul este bine. Vom trece cu bine peste asta, dacă ambasada ne va ajuta în continuare. Citesc plângând scrisorile de la voi şi aş vrea măcar o poză clară să vă mai pot vedea. Vreau să vă rog să aveţi grijă de voi şi să nu vă faceţi inima rea, pentru că vom fi bine cu toţii. Dragul meu tată, mi-e dor de tine şi te rog să nu fii supărat pe mine că te-am supărat de atâtea ori. Pentru că asta e viaţa mea, una plină de riscuri. Acum ne rugăm Bunului Dumnezeu să ne ajute, să fie alături de noi şi vom reuşi. Să ai grijă de mamaie. (…) Draga mea bunică, sărut mâinile care m-au crescut şi te rog să nu fii supărată. Te rog să ai grijă de tine şi de sănătatea ta. Acum îmi aduc aminte de ce m-ai învăţat de mic copil şi îmi pare rău că nu te-am ascultat. Nu am avut şi noi parte de o familie completă şi de un trai mai bun. Plâng citind scrisorile de la tine şi aş vrea atât de mult să fim alături ca mai înainte. Prea multe nu am de spus acum. Aştept scrisorile şi pozele de la voi cât mai curând”, este scrisoarea pe care Ionuţ a adresat-o familiei din România.

Ziarul „Ring” a mai dat publicităţii încă o scrisoare, adresată de Ionuţ unui prieten şi a descris demersurile la zi pe care familia tânărului şi autorităţile de la Bucureşti le fac pentru a-i salva viaţa.

Sursa: www.ziarulring.ro

  1. FOARTE TRIST!! E DOAR UN TANAR CARE A GRESIT SI CARE SE CAIESTE. ORICE OM MERITA INCA O SANSA. CE FACE STATUL ROMAN IL LASA SA MOARA !???! INUMAN!!

    Raspunde
    • Asa este trebuie iertat si ajutat de statul Roman.

      Raspunde
    • e traficant daca i iesea pasenta nu i mai ajungeai cu prajina la nas fiecare ce isi face cu mna lui se numeste lucru manual a gresit a crezut ca se imbogateste peste noapte stia ce il asteapta daca il prinde astae un traficant mai putin

      Raspunde
      • In primul rand invata sa scrii ca esti analfabet si dupa aceea comenteaza !!! Nu stii prin ce a trecut baiatu asta si care a fost situatia !! Plus ca e tanar si a gresi e omeneste merita o noua sansa !!! Tu vezi-ti de lungu nasului idiotule ce esti !!!

        Raspunde
      • Dar nu se plătește cu moartea unui om ! Doar Dumnezeu are putere de viata si de moartea asupra oamenilor !

        Raspunde
      • Condamnat la moarte Prinzip spanzurare.Mai oameni buni,voi Mai santeti normali la cap???Ori CE ar fi facut,nimeni si nimic nu are dreptul sa-l condamne la moarte in afara de Dumnezeu!!!Vi SA urcat Americanizarea la cap sau CE aveti???

        Raspunde
      • Esti demn de dispret

        Raspunde
      • Cum spunea altcineva mai sus stii prin ce a trecut baiatul asta?.nu stii,probabil tu esti baiatul lui mama si a lui tata care tiau dat totul. Multi fac asta din disperare

        Raspunde
    • si mie mi se pare trista scrisoarea si imi pare rau pentru acest tanar, nimeni nu merita pedeapsa cu mostrea pentru nimic in lume. Dar aici vorbim de niste reguli ale unor state, bune rele sunt regulile lor si daca vrei sa calatoresti prin el trebuie sa te adaptezi acestora, trebuie sa le respecti unicitatea. O sa spui ca au legi inacceptabile, sunt de acord, dar tu ca esti mai destept ar fi bine sa eviti sa te pui in pericol!

      Raspunde
    • omul a gresit si se caieste, trebue sa fie inchis dar nu condamnat la moarte

      Raspunde
    • Ai greșit, plătești! Ce vină are statul român că el e traficant de droguri?

      Raspunde
      • Exact ce vina are statul roman ca tu esti prost !!!

        Raspunde
        • Dar inainte sa il faci prost ai citit ce a scris macar? Fiecare tara are legile ei si daca nu le respecti suporti consecintele. Nu zic ca e bine, doamne fereste sa fi in pielea lui, dar nici nu e nimic de facut. Ar fi nedrept fata de toti ceialalti condamnati la moarte ca al nostru sa scape.

          Raspunde
      • sa imi bag pula in toata familia ta de la botosei la 43 ,Catalin asta este pt tine

        Raspunde
    • Sa ne rugam la dumnezeu ,sa plateasca cu inchisoare nu cu moartea a gresit .

      Raspunde
    • sa imi fie cu iertare,dar oare voi cei ce ii plangeti de mila,va-ti pus vreodata intrebarea,cate mame plang dupa copii lor care nu mai sunt?? ce au consumat drogurii aduse poate chiar Ionut??ve-ti spune,sigur,cine ia pus sa c onsume,evident,insa daca unii multi ca Ionut nu ar fii adus sau carat drogurii,oare ar mai fii consumat si altii???nu,cu sigurantak,nu,si oare ce parere aveti,daca ar fii eliberat??credeti ca s-ar pune la locul lui???nu fiti sigurii ca nu,doar ca nu ar mai cara in aceea tara,ci unde nu poate fii condamnat la moarte,deci cu parere de rau,lasatii ca justitia sa-si faca treaba indiferent din ce tara este””!!!

      Raspunde
    • Nu pot sa inteleg uni fac crime cu sange rece nu ii omoara mimeni.fiecare greseste ce tot vb voi acolo ca e traficant santeti prosti unde traim in jungla?cum sa iei o viata pentru o greseala,stai putin i-ai dato tu?nu ia dato dumnezeu si el stie cand sa io ia.si apropo oferai omului munca si motiveazal prin bani si o sa munceasca.astea sunt in viata se mai intampla dar poate nevoile te duc la lucruri rele.dar nu omori omu

      Raspunde
    • Stiu ca -i este greu acum ,si-mi e mila de parintii lui . Dar cand ma gandesc cat rau a facut el ,cati tineri mor azi din cauza mizerabilelor de droguri .Stiu ca e grozav sa ai bani dar nu bani castiagati ………..asa!
      Inca ceva ,se spune intr-un proverb romanesc :
      CUM ITI ASTERNI ASA DORMI.
      Si el nu doarme bine saracu!

      Raspunde
    • Si ce ai vrea sa faca sa-i ameninte cu razboiu baca nu comuta sentinta? Stia ce riscuri aduc afacerile cu droguri de asta se castiga bine e treaba lui sa fie o invatatura de minte pentru altii

      Raspunde
    • Si ce ai vrea sa faca sa-i ameninte cu razboiu baca nu comuta sentinta? Stia ce riscuri aduc afacerile cu droguri de asta se castiga bine e treaba lui sa fie o invatatura de minte pentru altii

      Raspunde
  2. drogurile alea ce le transporta ucid zilnic copii si si tineri in toata lumea,nu stiu de ce ar ierta cineva un traficant criminal.

    Raspunde
  3. dar pana la urm ce s-a intamplat cu el stie cnv ceva ?

    Raspunde
  4. dar pana la urma ce intamplat cu el stie cnv ceva ?

    Raspunde
  5. Dal draq vrea bani mearga la lucru!

    Raspunde
    • sa fa fut in gura de sclavi .. care vorbeste urat de baiat . si alalorin care .. e un distrus,, sa im bag pula in mata de retard .. tu ar trbui.. spinzurat .. ca nu ai inima si suflet.. mancatear iadul !!!

      Raspunde
      • Sa-mi bag pulaan sorata de cocalar an mata jigodio este un traficant de moarte … ala stia ce al asteapta odata ce a ales tara aia, cocalare sa va fut pe toti an gu ..ă ca sunt de acord cu acesti traficanti de moarte el trebuie sa faca puscarie ,iar cel care trebuie Spanzurat trebuie cautat an România caci el este ala mic .

        Raspunde
  6. Are dreptate Florin…..asa trebuie procedat si la noi….traficanții de stupefiante trebuiesc împușcați ….fără mila….si ce dacă e tânăr?….când o transportat droguri?….știa care este riscul….știa unde mere?….asa ca….părerea mea personală….sa fie spânzurat….

    Raspunde
  7. hai sa fim seriosi asi merita ani de puscarie dar nu moarte ca fiecare om greseste an viata mai mult sau mai putin si speram sa al graatieze de la moarte sai ajute dumnezeu

    Raspunde
  8. Pedeapsa corecta. Pacat ca nu sunt si la noi legile asa. Fura- taie mana jos frate ca la arabi ! Am sa ii plang de mila la un traficant ce sa iti povestesc! Neam de traista !

    Raspunde
    • taci dracu lesinatura injectata in pizda ce esti…Inchisoare dar nu pedeapsa cu moartea. V-ati gasit aia corectii si cinstitii sa va dati cu parerea.De asta sunteti muritoti de foame…..judecati pe altul si nu va uitati la voi ,nemernici de luat la palme …..

      Raspunde
      • Mai pizda este un traficant tarane fututean cu… jigodie .nu o sa ai dea pedeapsa cu moartea dar puscarie o sa faca de o sa iasa pe borta curului .

        Raspunde
      • Mai pula care esti tu, inchisoare nu sentinta cu moartea? De ce, sa platesc tot eu ca tu sa stai la cald si sa mananci bun si sa te futi in cur la dus, pe banii statului? Ai comis o ..sanatate, un glont in ceafa si pa ma infectule, oamenii buni si muncitori nu ajung in situatia asta ci baietii de baieti sau boss cum va ziceti voi , mortii vostrii ca i tara plina de lepre

        Raspunde
    • poate osa ai si tu un copil si va pati la fel ….

      Raspunde
  9. Pff.. Trist dar nu merita moartea Baiatul , a greșit ok dar trebuie facut ceva cat mai urgent. Bafta băiețaș si dacă iesa totul ok ( linistestete)!!!!!!

    Raspunde
  10. Sa stea in puscarie si sa platesc eu taxe pentru el. Sa’mi sugeti pula.. ca facea bani si venea ca boss’ul acasa si o facea pe smecherul si acum plange ca o pizda. Cine zice ca a greait si sa ii mai dea o sansa, sa va duceti dupa el. Daca avea 16 ani va credeam.. dar e mare. Am aceasi varsta, si nu sunt in puscarie. Si am crescut cu am putut eu mai bine.. si nu imi plange nimeni de mila. Executat

    Raspunde
  11. mari cretini sunteti ma fratilor!!! Cum sa I doresti moartea si sa l mai si injury ma idiotilor!!!v as lua si v as lega cateva ore sa stati in chin de tampita!!! Capul sus ptr baiatul asta ca nu merita moartea !!!

    Raspunde
  12. Autoritatile din romania se misca antrun ritm foarte lent…sa de Dumnezeu sa te ajute…poate or gasi vreo solutie sa te extradeze …

    Raspunde
  13. Fiecare avem si calitati si defecte, nu suntem nascuti perfecti invatam din greselile noastre si din greselile altora si incercam sa mergem mai departe.
    Eu nu sunt nici egoista nici rasista sunt Realista dar totusi trebuie sa ne gandim in primul si primul rand la parintii nostri, caci ei sunt cei ce sufera cel mai mult pt copilul sau copila lor noi ce stim de suferinta nimika deoarece avem telefon tactil masina ultima aparitie si etc. Parintii nostri ce au avut la tineretea lor animale wc

    Raspunde
  14. Fiecare avem si calitati si defecte, nu suntem nascuti perfecti invatam din greselile noastre si din greselile altora si incercam sa mergem mai departe.
    Eu nu sunt nici egoista nici rasista sunt Realista dar totusi trebuie sa ne gandim in primul si primul rand la parintii nostri, caci ei sunt cei ce sufera cel mai mult pt copilul sau copila lor noi ce stim de suferinta nimika deoarece avem telefon tactil masina ultima aparitie si etc. Parintii nostri ce au avut la tineretea lor animale wc

    Raspunde
  15. In gradina si atat ei au muncit din greu sa ne creasca

    Raspunde
  16. Pacat ca la o gramada de ani dupa comunism , vedem aceleasi creiere mici printre noi. Statul roman ar trebui sa intervina pentru extradarea cetateanului. Nu cred ca a facut asta de placere. Si nici nu cred ca aducea droguri sa le arunce n „cioba” unuia ca Florin de mai sus. Pacat ca ne uitam cum compatrioti nostri sfarsesc judecati prin media.

    Raspunde
  17. …daca el trebuie iertat ar trebui iertati toti infractorii?… sunt sofer si eu am nevoie de bani si mi sa oferit sa transport droguri si nu am acceptat pt ca cunosteam riscurile…imi pare rau pt familia lui dar stia ce face, el nu a gresit ca a acceptat greseala lui e ca lau prins.

    Raspunde
  18. Pt cei care injura parerile pro sentintei… nu cred ca nimeni doreste moartea nimanui doar ca sunt deacord cu vinovatia lui dar iar in acea tara acest delict se pedepseste cu moartea trebuia sa aleaga alta tara cu sentinte mai udoare.

    Raspunde
  19. Trist…..nu trebuie sa l judecam noi! a facto o simplà gresealà intr o tarà tara gresità.offff in ce lume traim.am lacrime de nesimțirea nostrà. saracuuu

    Raspunde
  20. EL FACE PUSCARIE SI CEL CE A OMORAT ACEA TANARA FATA IN IASI SCAPA CU CATIVA ANI!!

    Raspunde
  21. Fratilor e interesant ca la nici macar unul din comentariile prezente, nu am putut sa depistez lipsa greselilor gramaticale. E incredibil.

    Raspunde
  22. Nu-s de acord sa moara, o pedeapsa din care o. Sa aiba. Ce va invata. Daca va sta cva ani dupa gratii!!!

    Raspunde
  23. dumnezeu ne da viata….atunci tot Dumnezeu sa o ia , sa plateasca cu puscarie dar sa traiasca !!!!

    Raspunde
  24. Asa se curata lumea de jeguri

    Raspunde
  25. Mai,…. nu ai vazut atata Dusmanie pe voi…e tanar saracu om. chiar credeti ca el era constiient de treaba ca o sa il execute aia???de ce toti care santeti nu aveti inima??? exemplu domnu Florin,voi nu aveti frati ori surori??daca vi se intampla voua era mai bine???Rusine sa va fie ca snteti Romani,si toti care aude de numele Roman mai bine fuge decat sa stea de vorba cu noi…..ca santeti rai,dumnezeu sa il aiba in paza……avem presedinte………vai de noi

    Raspunde
  26. Mie peronal, persoana, care nu numai ca nu am avut nici cea mai mica treaba cu drogurile pe tot parcusul lungii mele vieti, (nici macar nu am baut, nu am fumat), imi este usor’ ‘straina” aceasta rautate , adresata tinarului, care din poza chiar nu seamana a fi un criminal. A gresit,sunt de acord, dar nu inseamna, ca nu are parte de o adoua sansa. Am si eu un baiat, care nu are nici cea mai mica ”intersectie” cu drogurile, alcoolul sau fumatul (mai mult decit atit, intr-un fel reprezinta chiar ”omul legii”), dar nu mi-l pot imagina vre-o data… sa se ”manifeste”intr-o maniera atit de crunta si rautacioasa, cu atita ura si dusmanie…mi se par mai mult decit ‘BIZARE”anumite replici si comentarii…

    Raspunde
  27. Nu este nimeni in grad sa condamne acest baiat toti suntem cu pacate nu judecati pe acest baiat judecativa pe voi prima sa judecati pe altu… sus este un Dumnezeu pentru toti… nu doriti moartea nimanui…!! Iubitiva aproapele…

    Raspunde
  28. omu a plecat de foame de saracie majoritatea care il judeca si care ii doresc raul nu isi dau seama ca poate asa a fost pus sa faca asa ceva .imi este scarba de toti care il judeca sunteti niste romani infecti care imi faceti sila .sa ii sea Dumnezeu putere sa vina acasa curand ……..pace

    Raspunde
    • cine credeti ca comenteaza ?copii de bani gata care au ce le trebuie si care nu stiu ce este saracia de ce pentru ca a furat tasu cu masa futi in gura si gaozari de copii au si nu cred pe ai saraci sa dea dumnezeu sa scape iar pe acei ce ai doresc moarte sa le iau familiile in pula mai ales mamele curve ca nu ia educat sa mio sugeti expirati de bani gata .

      Raspunde
      • Ei uite ca zic eu la amandoi un lucru… Mama i muncitoare de rand si taicamiu asemeni, nu s de bani gata , eu am razbit invatand si tinand doua servicii si da am o functie dar nu s de bani gata . N am carat droguri si n am cocalarit si visat bmw ca altii, nici nu m am pisat pe oameni si valori cand mi a fost bine ca apoi sa mi rup camasa si sa ma jelesc ca ce parlita de viata am trait de m a impins sa fiu prins( nu sa nu fur, aia e scuzabila din prima) . Ii doresc sa aiba parte de un proces corect dupa legile tarii in care a savarsit infractiunea!

        Raspunde
  29. Ma doare nespus de mult cand vad atatia oameni cu atat de multa rautate in suflet …voi nu a-ti facut nici un rau poate , dar sunteti sau ve-ti fi parinti …nu doresc nici la cel mai rau dusman sa il se intample asa ceva …a gresit , trebuie sa plateasca , dar nu cu viata ci doar cu Cativa ani de puscarie ….

    Raspunde
  30. mai dragi romini am ajuns toti judecatori de suflete cine nu a gresit in viata nimai dumnezeu cum putem noi muritorii de rind sa fim asa crzi cu semenii nostrii sa ne gindim mai bine este postul patimilor lui hristos haideti frati romini care aveti frica si nadejde in dumnezeu sa ne rugam pentru acest suflet faptele sa le judece dumnezeu sa ne rugam si pentru cei care nu stiu ce scriu si gindesc ca dumnezeu sa i lumineze sa nu fie asa cruzi ca dunmezeu daca ar fi ca noi ar fi vai si amar doamne ajuta acest suflet greu incercat si fam lui bunica lui care e oarba dragii mei sa avem mila

    Raspunde
  31. TANAR ROMAN CONDAMNAT LA MOARTE PRINTRE STRAINI !

    21 de ani,o VARSTA imatura, la care se fac multe greseli cu consecinte grave pentru individ !!
    DROGURILE :Un blestem pentru toti cei care le ating,facand mii de victime in societatea globala!
    IONUT GOLOGAN, victima acestui flagel,condamnat la moarte in Malaysia!!

    Crima drogurilor este extrem de aspru pedepsita in lume!!
    DAR CONDAMNAREA LA MOARTE A UNUI TANAR de 21 de ani, care n-a a avut parte de Viata/Educatie/Familie;LA CARE SE ADUGA FAPTUL CA: in tara lui n-a gasit un loc de munca,ESTE O CONSECINTA AGRAVANTA, provocata de guvernantii mafioti care si-au lasat urmele ghearelor otravite, adanc infipte in viitorul tineretului Romaniei !!!

    In timp ce MAFIOTII isi ascund miliardele adunate pe seama poporului,COPII/TINERETUL umbla dupa o paine pe care o cersesc sau fura,de la straini!

    EXTRADAREA este posibila,domnilor GUVERNANTI !
    VA RUGAM Aplicati Strategiile Diplomatice/Contractuale/privind Relatiile Bilaterale/ Internationale/ dintre cele doua state, pentru a OBTINE EXTRADAREA si Judecarea Condamnatului in tara!

    Raspunde
  32. Virata numai Dumnezeu ti-o poate lua pentru ca tot el ti-o si da dar…ce-si face omul cu mana lui,e bun facut,sper totusi ca cineva va putea face ceva ptr el

    Raspunde
  33. Isi merita pedeapsa acest om! Regula este regula!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.