Asfaltări prin PNDL, la Beliu. S-a NIMERIT să se taie panglica taman în campania electorală…

Asfaltări prin PNDL, la Beliu. S-a NIMERIT să se taie panglica taman în campania electorală…

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), la Beliu se asfaltează, în această perioadă, 1,7 km de străzi în centrul de comună, 1,4 km străzi în Secaci, dar şi drumul comunal DC 9 (Secaci – Mărăuş), în lungime de 1,4 km. Valoarea proiectului este de 6,05 milioane de lei, din care 5,8 milioane sunt din fonduri guvernamentale.

„Mă bucură că pot fi acum, aici, la inaugurarea acestor străzi în Beliu, care arată preocuparea administraţiei pentru dezvoltarea comunei. Consiliul Judeţean întotdeauna a cofinanţat proiecte ale oraşelor şi comunelor atunci când s-a văzut preocuparea primarilor şi a consiliilor locale pentru accesarea de fonduri europene sau guvernamentale, cum este şi acest proiect”, a afirmat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

„Punem în practică un proiect de peste 6 milioane de lei, prin care asfaltăm străzi în comună, dar şi un drum comunal”, a declarat Pavel Ţica, primarul comunei.

  1. taiem panglici dupa receptia la terminarea lucrarilor sau taiem de dragul de a taia : salarii, pensii ( asta dupa alegeri), panglici, panglicute….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.