Asistentă medicală diagnosticată cu o boală cruntă după ce a avut COVID. Are nevoie de ajutor pentru a primi tratament

Asistentă medicală diagnosticată cu o boală cruntă după ce a avut COVID. Are nevoie de ajutor pentru a primi tratament

O arădeancă de 38 de ani, asistentă medicală, are nevoie de ajutor pentru a putea beneficia de tratamentul care i-ar putea salva viața.

Familia și prietenii au creat o pagină pe Facebook destinată campaniei pentru care au numit-o sugetiv „Mamă pentru Tudor”: https://www.facebook.com/Mama-pentru-Tudor-103677702145115/

Iată care este mesajul familiei:

„Dragi prieteni,

Avem nevoie de ajutorul vostru să îi oferim o șansă la tratament de specialitate unei mame greu încercate! Avem nevoie de o mamă sanatoasă pentru Tudor!

Adriana, mama lui Tudor de 4 anișori, soție și fiică, are 38 de ani, este asistentă medicală și anul acesta a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și ovarian.

În decembrie 2020 s-a îmbolnăvit de COVID iar în februarie 2021 a fost diagnosticată cu carcinom scuamos gradul IV, tumoare malignă.

A primit acest diagnostic după ce i s-a făcut puncție la plămâni pt a-i scoate apa de la plămâni (aproape 2 litri).

Din martie a început tratamentul cu imunoterapie la Institul Oncologic din Cluj, tratament care a necesitat deplasarea tot la 6 săptămâni la Cluj pentru a face tratamentul cu Keitruda.

În urma CT-urilor efectuate până în luna septembrie, tumoarea de la plămâni și-a redus din diametru dar starea ei de sănătate nu a fost una bună, ci din contră s-a deteriorat cu fiecare zi care trecea. S-a decis repetarea CT-ului, iar in luna octombrie i s-a descoperit lichid în zona pelviană iar în urma controlului medicului oncolog a descoperită o altă tumoare pe ovarul stâng de 13/11 centimetri.

Astfel, a început tratamentul cu chimioterapie cu trei medicamente dintre care  unul nu se găsește în România, iar in Germania doar 6 flacoane costă aproximativ 500 de euro, 6 flacoane care îi ajung aproximativ o lună.

Medicii din Cluj, nu îi dau mari șanse Adrianei și nu vor nici să încerce să o opereze însă, o speranță a venit de la o clinică privată din Turcia unde 20 de zile de spitalizare, tratament și intervenție chirugicală costa 30.000 de dolari doar in prima faza. Bineinteles, costurile vor fi mult mai mari dar avem încredere că împreună vom reuși să adunăm măcar o parte din suma necesara tratării Adrianei.

Tânăra familie și-a epuizat toate resursele financiare până în acest moment și are nevoie de ajutor!

Haideți să o ajutăm pe Adriana, ca Tudor să aibă o mamă sănătoasă și prezentă în creșterea lui.

Familia poate fi ajutată, donând bani în contul deschis la BCR pe numele soțului – Chis Ciprian.

Ron: RO18RNCB0639005765640007

Euro: RO19RNCB0016005765640002

Tel: (0744) 701 122 Ciprian – sotul Adrianei”

  1. […] post Asistentă medicală diagnosticată cu o boală cruntă după ce a avut COVID. Are nevoie de ajutor … appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.