Aslău îi cere lui Falcă să prezinte raportul investițiilor de pe malul Mureșului

Aslău îi cere lui Falcă să prezinte raportul investițiilor de pe malul Mureșului

Primarul Gheorghe Falcă este „somat” de prim-vicepreședintele Partidului Conservator să prezinte un raport complet al investițiilor ce se derulează pe malul Mureșului, atunci când lucrările „haotice” vor lua sfârșit.

Dintru început, Leontin Aslău se declară militant al spațiilor verzi, însă condamnă prețul plătit de municipalitate în schimbul dezordinii, dezorganizării și risipei de bani din șantierele de pe malul Mureșului. „Nu sunt împotriva spațiilor verzi. Chiar militez pentru acestea! Pe malul Mureșului se lucrează dezorganizat și dezordonat. Pentru un inginer de drumuri și poduri și un bun gospodar, așa cum este primarul Aradului, mă așteptam să gândească altfel organizările de șantier de acolo. Sunt coșuri de gunoi în stare bună aruncate și bănci demontate și rupte. Cu organizare, sunt convins că s-ar fi găsit destule locuri în oraș unde acestea să fie reamplasate, mai ales pentru că nu au fost achiziționate demult”, explică Aslău.

În privința lucrărilor care se derulează în parcul Europa, prim-vicepreședintele PC susține că banii au fost aruncați pe fereastră de municipalitate la cumpărarea mai multor obiecte din parc și asigură că îi va cere edilului-șef socoteală pentru  sumele alocate. „Tot pe mal, în Parcul Europa, avionul de lemn prinde contur, are aripi! Ar fi bine să și zboare, pentru că a costat 25.000 de euro! Cât despre tabla de șah de 5.000 de euro sau mesele de tenis, eu, unul, nu le-am văzut. La finalul lucrărilor Gheorghe Falcă să dea raportul legat de aceste investiții! E bine că aceste investiții se fac, însă ar fi bine ca ele să se și regăsească în teren. Îi cer lui Gheorghe Falcă să spună câți din cei 7,5 milioane de lei alocați pentru Parcul Europa au și fost investiți acolo și să dovedească dacă firmele care au participat la licitația pentru lucrări s-au prezentat prin SEAP”, atenționează liderul PC.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.