Asociația „SanLife” își continuă activitatea de INFORMARE A ELEVILOR în școli. Astăzi s-au deplasat la Chișineu Criș (GALERIE FOTO)

Asociația „SanLife” își continuă activitatea de INFORMARE A ELEVILOR în școli. Astăzi s-au deplasat la Chișineu Criș (GALERIE FOTO)

Activitatea de informare a elevilor în şcoli, începută la sfârșitul săptămânii trecute, continuă, voluntarii asociației „SanLife” și colaboratorii deplasându-se astăzi la Chișineu Criș.

Liceele și colegiile avute în obiectiv de proiectul „Răspândește informația, nu virusul” sunt cele din județul Arad, finanțarea Centrului Cultural Judeţean Arad vizând în jur de 500 de elevi beneficiari.

Săptămâna trecută am desfășurat activități de informare și prevenţie la colegiul «Mihai Viteazul» din Ineu, numărul total al beneficiarilor din clasele a-IX-a, respectiv a -X-a fiind de 116 elevi. Astăzi ne-am deplasat la Chișineu Criș, adresându-ne adolescenților din clasele a IX-a ai liceului Mihai Veliciu”, în număr total de 110 elevi”,  a declarat, pentru NewsAr, președintele asociației „Sanlife”, Camil Katona.

Nevoia tinerilor de a primi informații veridice este confirmată și de directorul liceului „Mihai Veliciu” din Chișineu Criș, Amelia Palcu, care susține campania inițiată de asociația „Sanlife”: „Elevii claselor a IX-a au obținut informații de calitate, veridice, adaptate nivelului lor de a înțelege modul de transmitere, dar și de prevenţie, a bolilor infecțioase, cu precădere cele cu transmitere sexuală. Aceste cunoștințe le vor fi de mare folos în viitor, vor şti cum să reacționeze în cazul în care se vor afla în situații de risc la care sunt expuși adolescenții în mod special. Ne dorim ca acest an în care se desfășoară campania să nu fie unul singular întrucât elevii au nevoie de acest gen de informații”.

Galerie foto- activități de informare în cadrul liceului „Mihai Veliciu” din Chișineu Criș:

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.