Asociația ZURY vă invită să participați la Ziua Sporturilor Outdoor!

Asociația ZURY vă invită să participați la Ziua Sporturilor Outdoor!

Sportivi pasionați sau amatori, dornici de mișcare în aer liber, sunt așteptați pe 29 mai, pe Terenul Sportiv Ioan Slavici din Arad. O variantă perfectă pentru o zi călduroasă de mai – sport, muzică, jocuri și socializare cu prietenii sau cu noi prieteni.

În cadrul evenimentului vor fi organizate două campionate de fotbal și respectiv, petanque, campionate ce vor avea loc pe parcursul întregii zile. Pentru a participa la aceste campionate, împreună cu prietenii/echipa voastră, vă puteți înscrie completând formularul de înscriere de aici: http://zury.org/?p=1145.

În afara celor două campionate vor fi organizate și alte jocuri sportive tradiționale din alte țări precum Spania, Italia sau Franța pentru tineri adolescenți și copii. 

Participarea la eveniment este gratuită. Vârsta minimă de participare la campionatul de fotbal este de 18 ani. Pentru a participa la celelalte jocuri și activități sportive nu există o limită de vârstă impusă (minimă sau maximă).

Informații despre campionate:
– fotbal: 8 echipe cu 5 jucători/echipă
– petanque: echipe cu 2 jucători/echipă

Echipele pot fi și mixte, iar în afară de faptul ca participanții la campionatul de fotbal trebuie să aibă minim vârsta de 18 ani impliniți nu există nici o altă condiție pentru a participa la cele 2 campionate sau la celelalte jocuri sportive organizate. Termenul limită pentru înscrieri este 27 mai 2016. Pentru campionatul de fotbal se va avea în vedere ordinea înscrierii, până la ocuparea tuturor locurilor disponibile (8 echipe a câte 5 membri fiecare). În măsură în care vor mai exista locuri libere, echipe se mai pot înscrie și în ziua evenimentului.

Informații despre jocurile sportive tradiționale:
– ping pong (2 sau 4 jucători/joc)
– elastic (3 jucători)
– tic-tac-toe / X și 0 în ștafetă (5 participanți/echipă)
– hopscotch / șotronul (individual)

– dodgeball (6 participanți/echipă)
– la cadena (individual)
– the rope / sfoară (5 participanți/echipă)
– ștafeta cu saci (5 participanți/echipă)
– el panuelo / fură steagul (5 participanți/echipă)

Activitățile planificate se adresează tinerilor și copiilor în mod special, dar nu numai. Sunteți încurajați să participați alături de prietenii și colegii voștri, dar și în familie. Prin acest eveniment se dorește promovarea mișcării și mai ales sportul în aer liber în rândul tuturor categoriilor de vârstă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.