ASTA DA! Ce-i rezervă VIITORUL deputatului Mihăiţă Calimente

ASTA DA! Ce-i rezervă VIITORUL deputatului Mihăiţă Calimente

Se pare că deputatul liberal Mihăiţă Calimente nu va fi ministru al Apărării, aşa cum s-a vehiculat prin presă. De altfel, acesta a spus că nici măcar nu ştie cine l-a propus într-o asemenea funcţie.

Totuşi, ce va face deputatul după ce i se va încheia mandatul?

Gura lumii vorbeşte că va merge ambasador într-o ţară tropicală, într-o binemeritată relaxare după atâţia ani de deputăţie şi războaie politice.

Cum nu iese fum fără foc, avem toate motivele să credem această variantă, mai ales că am înţeles că Mihăiţă Calimente chiar îşi doreşte asta. Păi cine nu şi-ar dori?

  1. cred ca in papua noua guineea va fii foarte apreciat ,iar cand se vor satura de mutra lui ,vor putea face o ciorba pe cinste

    Raspunde
  2. Nu s-a facut de ras in tara-el nu stie ce-i rusinea!-si pe noi,aradenii? Cum dracu sa trimiti ambasador un oligofren? Chiar nu mai exista un politician,din „marele pnl”,cu putere de decizie,intreg la cap?

    Raspunde
  3. Sa nu ne grabim deocamdata, poate il da careva in gat cu ceva si il vedem pe langa videanu.

    Raspunde
  4. Urangutanul asta , merita un sejur ,prin borneo , macar atat cat sa-si viziteze neamurile de prin padurile tropicale

    Raspunde
  5. sa-l ia si pe numitul Falca cu el, sa nu-i duca dorul. mai bine sa i-l ducem noi 🙂

    Raspunde
  6. Ba nenicule,atunci cand intamplator dai de creatura asta la o emisiune tv stai si te miri si te crucesti…..ba cum mama drekului a ajuns asta parlamentar, si nu o data, sper ca aradenii sa nu mai dea gres si sa il trimita la pensie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.