Asta SCHIMBĂ TOT ce ştiam despre Lume: Statuie de 200.000 de ani, DESCOPERITĂ pe Lună

Asta SCHIMBĂ TOT ce ştiam despre Lume: Statuie de 200.000 de ani, DESCOPERITĂ pe Lună

O statuie reprezentând o femeie humanoid, cu o vechime de 200.000 de ani, a fost descoperită într-o rocă provenită de pe Lună, susţine dr. Charles Morris, un geolog american care a lucrat pentru NASA, potrivit ufosightingsdaily.com.

Statueta, înfăţişând o femeie cu aripi şi păr lung, având o înălţime de 25 de centimetri, ar fi fost descoperită într-o rocă lunară adusă pe Pământ în 1969 de astronauţii misiunii Apollo 11.

În urma testelor chimice, vechimea sculpturii a fost estimată la aproximativ 200.000 de ani.

„Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Şi, mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”, a declarat el, citat de ufosightingsdaily.com.

Referindu-se la misteriosul obiect, dr. Miles Fredericks, de New York University, a făcut o paralelă cu zeităţile înaripate ale sumerienilor.

NASA a neagat existenţa statuetei.

Foto: ufosightingsdaily.com

  1. Ati fost voi pe luna!
    In 69 cand abia erau telefoane fixe si tehnologia la jumatate ati aterizat pe luna si astazi cand ai net pe telefon nu sunteti capabili nici sa plecati in spatiu.

    Raspunde
  2. Mda! Inca un grup de creduli. Sursa: http://www.ufosightingsdaily.com = un site de fanatici care atunci cand vad o musca de la 5 metri, sper ca sunt extraterestri. Iar stirea asta cu piatra de pe luna… Ma mir de ce stirea nu a inconjurat globul, mai ales cand e vorba ca dovedeste existenta unei civilizatii anterioare.

    Raspunde
  3. sunt stiri de cancan, sunt oameni care chiar cred prostiile astea, nu ii poti convinge ca sunt doar smecherii ca sa se faca bani din stirile de genul asta. orice om cu minte nu crede asa ceva:)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.