ATAC DUR la conducerea PNL Arad: DEŞTEPTAREA! Ce li se impută „marelui licurici” şi acoliţilor acestuia

ATAC DUR la conducerea PNL Arad: DEŞTEPTAREA! Ce li se impută „marelui licurici” şi acoliţilor acestuia

Constantin Traian Igaş, fost parlamentar şi senator, aduce din nou critici dure la adresa conducerii PNL Arad, în special la adresa lui Gheorghe Falcă, despre care spune că este „marele licurici”.

„Deșteptarea, dragi prieteni liberali arădeni!!!!!
Periodic am tras si trag semnale de alarmă că organizația noastră a apucat-o pe un drum greșit sub conducerea “marelui licurici” ajutat de câțiva “oameni de bine” din imediata lui apropiere, oameni care au uitat sa facă politica pentru oameni si fac politica doar pentru binele lor !!!!!!!
Voi (majoritatea), cei care v-ati cocoțat nestatutar pe funcții de conducere, ați uitat ca noi am reușit sa facem performanța politica prin lucruri simple, mai exact sa fim oameni, nu politruci de doi bani așa cum va comportați astăzi !!!!!
Va readuc aminte ca ascensiunea noastră a început in 2004 cand adversarul nostru PSD din Arad avea conduita pe care voi o promovați azi !!!! Pentru voi electoratul nostru nu mai contează, pentru voi membrii simpli nu mai contează, pentru voi contează doar sa va aranjați propriile interese, locuri călduțe pentru “marea noastră familie”!!!! Deșteptarea este cuvântul de ordine !!!!!!!
Ultimile alegeri parțiale ne arată exact unde ne-a adus acest tip de politica promovat de voi, locul 3 !!!!!!
Sunt convins ca veți găsi vinovați peste tot, dar nu voi veți fi aceia !!!!
Ați tăcut cu totii (cu câteva excepții, printre care si eu) cand am împins toată organizația noastră din Bocsig, cu primar, viceprimar si toți consilierii locali aleși pe listele noastre in brațele PSD-ului doar pentru a-și satisface moftul de sef de filiala “micul licurici” (de aceasta data)!
P.S. Deșteptarea, Deșteptarea, Deșteptarea!!!!!!
P.P.S. In momentul excluderii din organizație, eram singurul parlamentar care avea cabinet deschis in sediul primăriei, lucru pe care aleșii locali l-au apreciat pana la sfârșitul mandatului meu!”, a precizat Constantin Traian Igaş pe Facebook.

În plus, Igaş a scris şi în replica unui comunicat de presă remis de PNL Arad ca urmare a criticilor aduse de fostul senator: „Dragă echipă de comunicare a PNL Arad, mă bucură faptul că citiți cu mare atenție postările mele!
Voi fiind tineri și nelinistiți, sunt convins că nu v-ați consultat înainte de a trimite acest comunicat presei cu șeful vostru de filială, care v-ar fi spus, cu siguranță, că nu aveți deloc dreptate!!!
Pentru cultura voastră generală și pentru o bună informare, vă transmit ca mi-am asumat două campanii electorale atunci când am candidat pe vot uninominal pentru Senatul României în 2008, respectiv 2012, campanii finalizate cu obținerea mandatului de senator !!!!!
Si tot pentru cultura voastră generală, în speranța că cele scrise de mine nu vor fi citite de șeful vostru care v-ar certa pentru aroganță și pentru faptul că nu cunoașteți un principiu esențial: politica și fotbalul sunt activități care se desfășoară în echipă, vă asigur că nici unul dintre noi nu a câștigat de unul singur o competiție electorală, am câștigat în echipă, iar meritele sunt împărțite între colegi!!!

Fost senator al PNL, acesta nu a fost inclus pe lista cu care filiala arădeană a candidat la alegerile parlamentare din 2016 şi în cadrul cărora a obţinut rezultate neaşteptat de slabe.

Loading...
 1. deci moooor!! :)))) faraonul vizionar a ajuns licurici! :)))) Igas chiar are simtul umorului 😉

  Raspunde
 2. La Bocsig au inlaturat pe un om Capabil si bine pregatit si au pus o duduie ( fosta presedinta PSD la comuna ) sa candideze pentru primar. PNL si PSD au facut blat la alegerile din 05 noi.2017 de primar de la Bocsig. Rusine!!, Bratianu se intorce in mormant !!!

  Raspunde
 3. Întărâtă-i drace….. Că nimic nu mai rămâne din ei. Oricum sunt fără valoare.

  Raspunde
 4. Aici începe decăderea licuriciului !

  Raspunde
 5. IGAS ! in loc sa critici pe cei care te-au promovat,ar fi bine sa-ti clarifici problemele tale profesionale si personale, ma refer la ” mapa profesionala”

  Raspunde
 6. Cine s-a gasit sa de a indicatii! Un fost ministru si parlamentar care si-a facut liceul la varsta la care altii au doctorat de ani buni de zile.

  Raspunde
 7. Branco Nero plânge după pita albă mâncată în PD atâția ani. Pe-atunci Falcă era bun. Acum, când Licuriciu i-a lăsat doar cuptorul din Pecica, trage semnale. Depinde din ce parte a corpului său anapoda ies aceste semnale.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.