ATAC VIRULENT la Cristian Feieș, administratorul public al orașului Sebiș: „Băiatul lu tata intră peste tot pe ușa din dos”

ATAC VIRULENT la Cristian Feieș, administratorul public al orașului Sebiș: „Băiatul lu tata intră peste tot pe ușa din dos”

Rar ne-a fost dat să vedem atâta cutezanţă la Sebiş.

Ne referim la o postare de pe Facebook a lui Daniel Ioan Țole, președintele USR din orașul de pe Valea Deznei.

Acesta îl atacă virulent pe administratorul public Cristian Feieș, fiul fostului primar Gheorghe Feieș și viitor candidat al PNL la funcția ocupată până în 2018 de tatăl său.

Vă lăsăm să citiți ce i-a scris Daniel Ioan Țole lui Cristian Feieș, așteptând totodată și o replică a acestuia din urmă.

https://www.facebook.com/tdy.danielioan/posts/2893195564058805

P.S. Se anunță o campanie electorală deosebit de interesantă pentru alegerile locale din 2020!

  1. Feies batranul ar trebui sa inteleaga ca primaria nu se lasa mostenire din tata in fiu

    Raspunde
  2. Orlando , răspunsul îl vei avea în vară la urne …. și atunci vei înțelege încă o dată ce a însemnat Feieş pentru sebiseni, dacă vreți contracandidați veniți cu ceva mai palpabil nu cu licurici din ăștia ….

    Raspunde
    • un prunisorean mic mic 30 noiembrie, 2019, 11:31 am

      Feies a insemnat datorii si faliment si cumetrii si nepotisme

      Raspunde
    • Nu mie trebuie sa-mi dea Cristian Feies un raspuns, ci lui Daniel Tole. Si sebisenilor, desigur. De altfel, tuturor candidatilor, de la toate partidele, dar si celor independenti le vom oferi posibilitatea sa-si prezinte proiectele pe care le au pentru oras. Nu ne dorim sa avantajam pe nimeni. Important este ca oamenii sa-i cunoasca pe candidati si sa vada ce au acestia de oferit.

      Raspunde
  3. Felicitari tinere. In sfarsit cineva care spune lucrurilor pe nume in orasul nostru. Ai votul meu!

    Raspunde
  4. Toti valegati de Feies care a făcut ceva pentru oraș. Pe demetrescu nu îl vede nime ca sta de 2 luni în concediu medical dar e zi de zi la primărie și îl comanda pe papusoiu de Toma. Greu de lăsat ciolanul……

    Raspunde
  5. Feies mic ce sa zica? Ca are nevoie de tatuc si sa-l treaca strada. Sebisenii se vor trezi si-l vor pune la colt. Aici nu e monarhie sa-i lase primaria mostenire.

    Raspunde
  6. Vai de noi daca ajunge Sebisul pe mana unuia dintre cei doi. Oameni buni aici e nevoie de un om serios cum e Razvan Onica sau profesorul Barna ori doctorul Sarb, nu de copiii crescuti in puf de parinti. Cred ca oamenii nu sunt prosti si asteapta o oferta mai buna. Doamne ajuta!

    Raspunde
  7. Demetrescu de când e primar se vede. A reușit multe lucruri frumoase și pt asta merită tot respectul. Sper sa poată candida la vara!

    Raspunde
  8. Domnule Tole, postul de administrator public se face prin numire nu prin concurs,daca vrei sa fii primar citeste si legislatia in domeniu.
    Da, dl. Demetrescu se vede in fiecare zi la Primarie desi este in concediu medical de 2 luni, asta nu vede dl. Tole ca pt. PNL este important doar faptul ca prefectul a fost 2 zile in medical, dar cand este vorba de oamenii lor nu mai trimit medici de la Bucuresti in ajutor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.