Atelier de lucru pentru femeile antreprenoare: Cum să echilibrezi viaţa de familie cu conducerea unei afaceri?

Atelier de lucru pentru femeile antreprenoare: Cum să echilibrezi viaţa de familie cu conducerea unei afaceri?

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – filiala Arad invită femeile cu vârsta de peste 45 de ani, mamele singure şi femeile din mediul rural interesate să-și deschidă propria afacere, să participe la atelierul de lucru „Cum să echilibrezi o viaţă de familie intensă cu conducerea unei afaceri?” organizat în cadrul proiectului BADGE: Business Advice and Guidance training for Women Entrepreneurs (Consiliere pentru afaceri și training de orientare pentru femeile antreprenoare).

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Leonardo da Vinci și este implementat în opt țări ale Uniunii Europene: Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Lituania, Marea Britanie, Polonia și România iar participare în cadrul atelierului de lucru este gratuită.

Atelierul de lucru „Cum să echilibrezi o viaţă de familie intensă cu conducerea unei afaceri?” se va desfășura în perioada 28 – 29 ianuarie 2015, în intervalul orar 16,30 -19,30.

Pe parcursul a celor şase ore vor fi prezentate instrumente prin care participantele pot să își identifice abilitățile, atitudinile și aptitudinile pentru a conduce o afacere, precum și elemente care să ajute în echilibrarea vieții de familie cu conducerea afacerii.

Informații suplimentare și înscrieri, la adresa de mail: cursuri@imm-arad.ro sau la tel./fax 0257-253757 de luni până vineri între orele 10 şi 12. Persoană de contact: Marius Cojocariu. Data limită de înscriere este 26 ianuarie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.