Atelier de săpunuri artizanale, la Facultatea de Farmacie din cadrul UVVG Arad

Atelier de săpunuri artizanale, la Facultatea de Farmacie din cadrul UVVG Arad

Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a derulat recent un proiect inedit intitulat „Sănătate și frumusețe – Atelier de săpunuri artizanale”.

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, studenții Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad au preparat săpunuri artizanale, în cadrul evenimentului intitulat „Sănătate și frumusețe – Atelier de săpunuri artizanale”. Săpunurile au fost preparate în cadrul laboratorului de Dermatocosmetologie, sub coordonarea d-nei şef lucrări dr. Adriana Dărăban, şi vor ajunge la copiii din Centre de plasament și Școli speciale, alături de alte bunuri și, bineînțeles, nelipsitele dulciuri, în pachețele pe care studenții farmaciști le vor pregăti cu drag pentru ei.

„Evenimentul se află la a doua ediție și ne dorim ca acesta să devină o tradiție în cadrul Facultății noastre, în special în preajma sărbătorilor. Datorită unor oameni cu suflet mare, din pachețelele pe care le vom pregăti pentru copii, nu vor lipsi dulciurile tradiționale și ouăle roșii. Adresăm mulțumiri tuturor studenților care s-au implicat în acțiunea de voluntariat, dar și conducerii Universității, în special doamnei rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci pentru sprijinul acordat”, a declarat şef lucrări dr. Adriana Dărăban, director de departament în cadrul Facultăţii de Farmacie UVVG.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.