ATENTATE TERORISTE DEJUCATE în România. SRI a luat MĂSURI SUPLIMENTARE!

ATENTATE TERORISTE DEJUCATE în România. SRI a luat MĂSURI SUPLIMENTARE!

În contextul evenimentelor din Franţa, George Maior, directorul SRI, a declarat într-un interviu acordat ziare.com că au fost dejucate atentate teroriste în România.

George Maior a arătat că atentatele de la Paris vor avea efecte la nivel european, inclusiv sub aspectul elementelor „precise operaţionale”: „o intensificare a cooperării serviciilor europene, poate un nou plan european pentru creşterea eficienţei capacităţii de răspuns a statelor europene şi a UE la asemenea evenimente. Se pune în discuţie chiar înfiinţarea unor structuri de informaţii mai puternice la nivelul Uniunii ca atare. Vor exista schimbări, inclusiv de ordin legislativ.”

El a spus, totuşi, că în România nu există în acest moment un pericol major de atentat terorist, dar SRI a luat măsuri suplimentare: „pe baza evaluării serviciului, în concordanţă cu situaţia operativă, nu am considerat necesară ridicarea nivelului de alertă”.

Foto: SRI

  1. Vorbeste si asta fara el. Sa vina cu dovezi. Cati au fost arestati si cand. Unde au vrut sa atace. Nu arunci asa o stire pe presa si te lauzi cat de smecher esti. Opinia publica trebuie informata de cei pe care ii plateste bine din banul public. Altfel declaratia nu are nici o valoare in afara de faptul ca sperie oamenii naivi. Eu personal cred ca sri a gresit cu aceasta afirmatie in lipsa dovezilor prezentate cetatenilor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.