În atenţia CONTRIBUABILILOR: Precizare FOARTE IMPORTANTĂ de la ANAF

În atenţia CONTRIBUABILILOR: Precizare FOARTE IMPORTANTĂ de la ANAF

ANAF a anunţat că Declarația Unică se depune şi online, prin accesarea https://declunica.anaf.ro/.

Pentru a simplifica completarea și depunerea online a Declarației Unice, Ministerul Finanțelor Publice – ANAF pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

„Declarația Unică se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual. Se recomandă utilizarea din timp a aplicației dedicate completării și depunerii online a Declarației Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem”, se precizează în comunicat.

De remarcat, că toţi contribuabilii care depun electronic Declarația Unică beneficiază de o bonificație de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.