Atenţie! ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”. Ce trebuie să facă tinerii care se căsătoresc şi ce sancţiuni riscă

Atenţie! ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”. Ce trebuie să facă tinerii care se căsătoresc şi ce sancţiuni riscă

ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”, anunţă Realitatea.net.

Astfel, ANAF le va trimite tinerilor căsătoriți formulare în care să declare cât au cheltuit cu fotografii, formațiile, florăriile, DJ-ii și cât au plătit la restaurantele unde şi-au organizat petrecerile.

Cei care refuză să dea curs solicitării ANAF riscă o amendă cuprinsă între 2000 şi 5000 de lei.

Tinerii însurăţei trebuie să ofere Fiscului nume de persoane şi de firme, numere de telefon, adrese și intermediari cu care au colaborat la organizarea evenimentelor. ANAF verifică apoi veniturile persoanelor fizice sau firmelor din industria organizării de evenimente, domeniu în care se lucrează cu sume destul de mari de bani şi unde se declară parțial sau deloc realizările, pentru a se evita plata taxelor către stat.

  1. Traiasca democratia si statul de drept. Dragi tineri mai stati pe ganduri ? Bagajele si la revedere…. Oriunde in lume vei fi mai respectat decat in tarisoara ta de 2 bani.

    Raspunde
  2. cred ca dragutii de la anaf nu au auzit de protectia datelor cu caracter personal. daca nu au un asemenea om sa ii instruiasca e musai sa isi faca rost de unul. altfel, capata amenda !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.