ATENȚIE arădeni! Întreruperi de CURENT în mai multe zone din județ și din municipiu

ATENȚIE arădeni! Întreruperi de CURENT în mai multe zone din județ și din municipiu

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020, informează reprezentanții companiei.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Ziua / Data
Localitatea, strada afectata Orar
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Semlac (p), Arad, str. Dunării, Grădinarilor, Gen. Doda, H. Arbore, Faurilor, B. Voievod, Laptelui, A. Endre, I. Lengyel, A. Crișan, C. Timișorii 09:00 – 17:00
Joi , 15 Octombrie 2020
Arad canton vânătoare Variaș, SC Costi Zootehnia 09:00 – 17:00

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță E-Distribuție Banat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.