ATENȚIE, e plin de BEȚIVI la VOLAN! Ce face POLIȚIA

ATENȚIE, e plin de BEȚIVI la VOLAN! Ce face POLIȚIA

Polițiștii cercetează mai mulți bărbați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Astfel, polițiștii din Ineu cercetează un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, care în data de 2 noiembrie, din cauza consumului de alcool, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,95 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei bărbatului.

Și polițiștii din Șiria au depistat  un bărbat de 43 de ani sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei bărbatului.

Polițiștii sebișeni au depistat sâmbătă, 2 noiembrie, un bărbat de 26 de ani din Buteni, aflat sub influența alcoolului, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Sebiș. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei bărbatului.

Tot în data de 2 noiembrie, polițiștii din Secusigiu au depistat un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sânpetru German, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și aflându-se sub influența alcoolui. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei bărbatului.

Pe numele bărbaților surprinși băuți la volan au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.