Atenție, EVAZIONIȘTI! Revin Pavel Roman și Sorin Cirți. Judecătorii au obligat ANAF să-i REANGAJEZE

Atenție, EVAZIONIȘTI! Revin Pavel Roman și Sorin Cirți. Judecătorii au obligat ANAF să-i REANGAJEZE

Curtea de Apel Timișoara a decis ca mai mulți comisari de Gardă Financiară care au fost dați afară la reorganizarea instituției, devenită Direcția Generală Antifraudă, să fie reîncadrați pe funcții similare la ANAF.

După concediere, doi dintre comisarii arădeni de la Garda Financiară, Pavel Roman și Sorin Cirți, alături de colegi din Timiș, au cerut anularea deciziilor prin care au fost dați afară.
Ulterior, aceștia au obținut o primă sentință favorabilă, la Tribunalul Timiși, iar zilele trecute Curtea de Apel Timișoara a decis să mențină sentința tribunalului.

Instanța „obligă pârâta la numirea reclamanţilor în funcţii publice corespunzătoare, în termen de 10 zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri judecătoreşti sub sancţiunea unor penalităţi de întârziere de 500 lei pentru fiecare zi de întârziere. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a unor despăgubiri constând în drepturile salariale de la data eliberării din funcţie şi până la data numirii în alte funcţii publice corespunzătoare”.

De sentința favorabilă vor beneficia şase comisari: Sorin Cîrți, Pavel Roman, Filimon Tămaș, Raul Burac, Ioan Dan și Cosmin Șora.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.