ATENȚIE! Încep înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu”

ATENȚIE! Încep înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu”

Absolvenții de liceu, dar și cei de facultate care doresc continuarea studiilor, sunt așteptați începând de astăzi și până în data de 25 iulie să se înscrie la una din cele nouă facultăți ale Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad.

Înscrierile au loc la sediul rectoratului UAV situat pe B-dul Revoluției, nr. 77, cu excepția celor la Facultatea de Teologie, caz în care înscrierile se fac pe strada Academia Teologică, nr. 9.

Înscrierile se pot face de luni până vineri între orele 9 și 17 iar sâmbătă şi duminică între orele 9 și 13.

De remarcat, că universitatea de stat din Arad le propune celor care doresc să își continue studiile 32 de programe de licență și 31 programe de master la cele nouă facultăți (Facultatea de Inginerie, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Științe Exacte, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială,  Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Design).

Mai multe informații despre înscriere pot fi găsite pe site-ul universității: www.uav.ro.

„Cei care devin studenți ai universității arădene de stat pot beneficia de servicii educaționale de calitate, dar și de burse de studii, de merit, sociale sau bursele Erasmus. De asemenea, le oferim condiții excelente de cazare în căminele universității și masă la cantina UAV. Un atu important pentru cei care aleg să vină la universitatea noastră este faptul că avem o relație foarte bună cu agenții economici, ceea ce le facilitează studenților accesul la un loc de muncă în domeniu, încă din timpul studenției. Îi așteptăm pe cei care doresc să obțină mai multe informații să vină la centrul de înscriere de pe Bulevardul Revoluției, lângă Primăria Arad, unde colegii mei le vor oferi toate detaliile”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

  1. Un aradean get-beget 10 iulie, 2019, 10:13 am

    „Cei care devin studenți ai universității arădene de stat pot beneficia de servicii educaționale de calitate…”nu pot sa cred ca va mai crede cineva:1%din absolventi au ramas cu ceva cunostinte din facultate,ceilalti se lauda prin oras ce usor poti obtine note de trecere,cate carti scrise de dascalii de la curs trebuiesc cumparate pentru a promova;acum facandu-l „Doctor honoris causa”pe pârnăiașul NASTASE,a-ti cam stricat imaginea scolii…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.