Atenție la contractele de furnizare a energiei electrice. Ce a pățit un bătrân din Ineu

Atenție la contractele de furnizare a energiei electrice. Ce a pățit un bătrân din Ineu

Polițiștii orașului Ineu cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au stabilit că, în ziua de 20 decembrie, un bărbat de 37 de ani, din Șagu, atribuindu-și calitatea de angajat al unei societăți comerciale furnizoare de electricitate, și-ar fi însușit 635 de lei de la un septuagenar din Ineu, pentru a-l ajuta cu contractul de furnizare de energie electrică.

În colaborare cu polițiștii municipiului Arad, bărbatul a fost identificat și depistat la Sântana. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, polițiștii continuând cercetările în acest caz.

De remarcat, că pentru prevenirea acestor fapte, IPJ Arad vă recomandă:

• Nu permiteți accesul în locuință celor care vin să vă prezinte diverse „promoții” sau produse „la prețuri imbatabile”, în scop caritabil sau pentru efectuarea unor sondaje de opinie;

• Dacă sună la ușă persoane ce pretind că reprezintă instituții care oferă servicii publice (deratizare, instalații electrice, termice sau de gaz etc.), nu le permiteți accesul în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv a celor de serviciu și dacă persoanele respective sunt însoțite de administratorul sau președintele imobilului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.