ATENŢIE la cumpărăturile de pe INTERNET! Ce a păţit această femeie e INCREDIBIL

ATENŢIE la cumpărăturile de pe INTERNET! Ce a păţit această femeie e INCREDIBIL

Apelăm tot mai des la magazinele online pentru a ne face cumpărăturile. Este mai comod şi mai eficient pentru majoritatea dintre noi, care poate nu avem timp să ne plimbăm prin mall-uri după noi achiziţii.

Pe internet este cel mai uşor să vinzi sau să cumperi ceva, însă această femeie a trecut printr-o experienţă pe care nu o va uita prea curând.

Emma Taylor din Marea Britanie a decis să-şi vândă canapeaua şi a postat pe Facebook un anunţ. Canapeaua arăta destul de rău şi era veche, deci ea nu se aştepta să primească prea multe oferte.

Spre surprinderea ei, un bărbat, Joe Cordingley, i-a scris că este interesat să o cumpere, dar că ar vrea să îi ceară o favoare. Pentru 20 de lire în plus el i-a cerut să o taie în două, motivând că are nevoie de ea pentru un proiect şi că astfel intră mai uşor în maşină.

Femeia s-a conformat şi i-a trimis poze cu mobila tăiată. Din păcate pentru ea, bărbatul a vrut să-i facă o farsă şi nu s-a mai dus să o ridice.

Motivaţia lui pentru gluma malefică  a fost că oricum canapeaua arăta groaznic şi că nu ar fi cumpărat-o nimeni. Acum, cu siguranţă nu o va mai cumpăra nimeni, ea fiind în bucăţi.

Woman-sells-sofa-on-facebook-with-hilarious-results

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.