ATENŢIE la HOŢII de BICICLETE! Doi tineri au fost reţinuţi pentru FURTUL a ŞAPTE BICICLETE

ATENŢIE la HOŢII de BICICLETE! Doi tineri au fost reţinuţi pentru FURTUL a ŞAPTE BICICLETE

Ştim că hoţii dau dovadă de tot mai multă dexteritate în ceea ce priveşte sustragerea de biciclete, chiar dacă acestea sunt legate cu lanţ şi cu lacăt, dar dacă le lăsăm neasigurate, acest lucru este o adevărată invitaţie pentru ei.

La fel au procedat şi doi tineri din Sântana, care au furat nu mai puţin de şapte biciclete! Toate acestea au fost lăsate la vedere, fără să fie legate.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad: Poliţiştii de la Poliţia oraşului Sântana au depistat şi reţinut doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras şapte biciclete. În urma cercetărilor efefctuate poliţiştii au stabilit că în perioada august – septembrie, cei doi tineri, de 16 respectiv 20 de ani, ar fi sustras şapte biciclete lăsate neasigurate de pe raza localiăţii Sântana. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate”.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.